2777
2789

بچه های شماهم هرجا برید ، یکسره شلوغ میکنن؟ دختر من یک ثانیه زمین نمیشینه ، دیگه خیلی جاها نمیرم چون از کت و کول میافتم ، حالا امشب شام دعوتیم  ،اوناهم سه تا بچه قد و نیم قد دارن ، از صبح دارم غصه میخورم که مهمونی رو چه جوری میخوام سپری کنم😢 شما تو اینجور مواقع چیکار میکنید ؟ لااقل میشه باهام همدلی کنید ، داغون شدم

وایییی منم مثل تو 

من امروز اینقدر اذیت شدم ولی دعواش کردم و زدنش 

دستم بشکنه😭😭😭😭

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییی منم مثل تو من امروز اینقدر اذیت شدم ولی دعواش کردم و زدنش دستم بشکنه😭😭😭😭

خدا نکنه عزیزم ، درکت میکنم که به جنون رسیدی ، من همیشه دعا میکنم خدایا خودت منو کنترل کن ، به خدا از صبح فقط دارم غصه میخورم

کاری نمیشه کرد یا باید گوشی بدی دستش که من مخالفم یا باید ولش کنی بره بازی کنه از دور حواست باشهیکم ...

گوشی یه ذره نگاه می‌کنه و می‌ره ده دور میزنه بازم همین روندو تکرار می‌کنه ، اره دوست دارم دیر برم و زودم برگردم

بچت چن سالشه؟دیگه بچه ها همینن خودت سعی کن حواست بهش باشه.من یکی از نزدیکانم بچش ۴ سالشه چن وقت پیش اومد خونم باورت نمیشه لحظه شماری میکردم برن تا دو روز کمردرد داشتم این مادر به خودش زحمت نداد به بچه بگه نکن ی مراقبش باشه.تا قبل از غدا تمام میوه ها رو خورد دیگه هیچی نموند من بعدا عذا بزارم رو میز.رو مبلا بپر بپر میکرد رفت رو تخت بپر بپر.کابینتا رو باز میکرد خوراکی دخترمو دید تو خونه دور جیزد چیپس پفک و کیک میخورد مامانش فقط نگاه میکرد لذت برد ی کلمه بهش نگفت  بعد اون چن بار به ما گفتن بیاین خونمون من نرفتم.خداشاهده دختر من کوچیک بود مهمونی رفتن فقط مراقبش بودم سرگرمش میکردم بعًضی مادرا بیخیالن

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
گوشی یه ذره نگاه می‌کنه و می‌ره ده دور میزنه بازم همین روندو تکرار می‌کنه ، اره دوست دارم دیر برم و ...

من میرم بیرون نیم ساعت،یه غلط کردن میوفتم

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خونه ی بچه دار مشکلت کمتره ، اگه بچه هاش یک کم بزرگ باشن میتونن با بچه ی شما بازی کنن و سرگرم میشه

بچه هاش دقیقا تو سن اذیت بچه های مردمن😂نه بزرگ که عقلشون برسه که اذیت نکنن و نه کوچیک که کاری به کار بچه من نداشته باشن

خدا نکنه عزیزم ، درکت میکنم که به جنون رسیدی ، من همیشه دعا میکنم خدایا خودت منو کنترل کن ، به خدا ا ...

وایی خداکنه خودمم الان یک جوری شدم ☹️☹️☹️😭😭😭

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم»»

بچت چن سالشه؟دیگه بچه ها همینن خودت سعی کن حواست بهش باشه.من یکی از نزدیکانم بچش ۴ سالشه چن وقت پیش ...

دختر من یک و نیم سالشه 

واااااای خوبه به جنون نرسیدی ، من دوست صمیمیم اومد با دخترش خونمون که دخترش فقط رو سر من ننشست و تا می‌تونست هم دخترمو هل میداد ، ینی اخراش خب شده بودم 

دیگه تصمیم گرفتم تا چند سال آینده خونم دعوتش نکنم و خیلی دلم خواست ببینمش ، بیرون از خونه قرار بزارم اونم بدونم دخترم برم 

من اصلا تو مهمونیا زمین نمیشینم ، یکسره دنبال دخترم می‌دوم

منم دقیقا همین بدبختی رو دارم دوتا بچه با اختلاف سنی ۲ سال پدرم در اومده حتی خونه پدرم نمیتونم برم از بس شلوغ میکنن همه رو آسی میکنن بابام بیچاره شبا که میرم از دست اینا خواب نداره

منم دقیقا همین بدبختی رو دارم دوتا بچه با اختلاف سنی ۲ سال پدرم در اومده حتی خونه پدرم نمیتونم برم ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منم میرم خونه بابام وقتی دیگه دو ساعت میگذره تند تند می‌پرسه شوهرت کی از سر کار میاد (منظورش اینه کی میاد ببرتتون تا ما به آسایش برسیم)😂

خدا کمکت کنه ما تو یکیش موندیم تو دیگه چی میکشی