2777
2789
عنوان

ممکنه جن منو تسخیر کرده باشه

224 بازدید | 30 پست

دم دمای صبح یه نیروی خیلی زیادی به قفسه‌ی سینه‌م فشار وارد می‌کرد کاملا از درونم یه نیروی زیاد رو حس میکردم داشتم خفه میشدم دیدم نمیتونم جونم داره بالا میاد یادم اومد سوره‌ی ناس بخونم چند بار خوندم با قدرت و با تمام وجودم سوره‌ی ناس رو میخوندم تو خواب هشیار بودم تو عمرم اینجوری گرفتار نشدم که برای خفه نشدن تقلا کنم به جایی رسیدم گفتم مقابلت وایمیستم وقتی با شجاعت و محکم دور آخر سوره‌ی ناس رو خوندم تمام ماهیچه‌هام رها شد پاهام شدیدا خواب رفت یک دقیقه نشد راحت شدم دوباره تو وجودم حسش میکردم یه قدرت زیاد که باز سوره‌ی ناس رو خوندم توحید خوندم نمیدونم واقعا چیشد به زور چشمام باز شد و به جان عزیزترین کسم تو دنیا قسم میخورم زیر پوست پاهام حرکت میکرد زیر پوست دستم کاملا تکون میخورد تو بیداری مطلق اینو میدیدم 

مطمئنم چیزی تو وجودم دارم قبلنم این حرکت غیرارادی دست و پاها رو داشتم که بدون اراده‌ی خودم انگار یه چیزی به من دست می‌کشه یا تیکه تیکه پاهامو حرکت میده واقعا ترسیدم امروز دنبال حوزه‌ی علمیه بودم 

بختک بوده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بختک بوده

من بختک رو قبول دارم شاید به نوعی دیگه‌ای بختک باشه چون من هشیارم و تو وجود منه 

گاهی قبل خواب بدنم حرکت میکنه امروز صبحم تو بیداری با چشمم حرکت دست و پاهام و زیر پوستم چی؟

من بختک رو قبول دارم شاید به نوعی دیگه‌ای بختک باشه چون من هشیارم و تو وجود منه گاهی قبل خواب بدنم ح ...

تو یوتیوب بزن استاد کاوه شبایی ک لایو رقیه شرعی داره گوش بده

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)