2777
2789
عنوان

کیا هنوز درگیر خونه تکونی ان

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 68 پست
من من من✋البته اتاقا فقط جابجایی وسرویس بهداشتی ازصبحم خوابیدم تازه میخوام برم خرید ده شبم نوبت اریش ...

موفق باشی😅

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!

من تا عید دیگه درگیرم

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا نمیکرد. پریروز دعوای سختی داشتیم😀😀 بعدش خوب شد😅

برای من هیچ جوره خوب نمیشه..البته کار اضاف نکنه نمیخوام کمک کنه😂😂😂

تلاش میکنم ...بهش میرسم ...راز موفقیت فقط سخت کوشیست .
من خونه تکونیم تموم شده اماخریدخونه واجیل وشیرینی ووسایل سفره هفت سین مونده وشال وکیف وکفشم شوهرجانم ...

من خونه تکونیم بعلاوه اینا که گفتی مونده😂😂😂😂

من خونه تکونیم تموم شده اماخریدخونه واجیل وشیرینی ووسایل سفره هفت سین مونده وشال وکیف وکفشم شوهرجانم ...

منم هفت سین نچیدم هنوز. وااای خیلی کارام مونده😱. ولی شیرینی اجیلو قبلن گرفتیم

تنها چیزی که تو زندگی بدون تلاش به دست میاری,  شکسته...!
مراقب باش خیلی به خودت فشار نیار

داداشم امروز اومده بهم سربزنه منم بالای نردبون خیلی عصبی شد گفت توچرا باید بری بالا لوستر تمیز کنی ،من کار شوهرمو قبول ندارم فقط ماست مالی میکنه تموم شه

من دیروز تموم کردم فقط راه پله مونده که احتمالا کارگر بیاد تمیز کنه الان دارم کیف میکنم 

فقط اومدی دل بسوزونی برررییی😭😭😭

کارایی که مربوط به خودمه کردم. کارایی که سخته یا سنگینه یا باید روی چهارپایه برم که به عهده ی همسرجانه، هنوز مونده. قول داده امشب ازسرکار که اومد انجام بده. البته 4روزه قول داده😐😐😐

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤