2777
2789

من میخوام برم خونشون بهش سر بزنم و تسلیت بگم 

لازمه چیزی ببرم یا نه

اگه لازمه چی ببر

گل

شیرینی

حلوا از این مدلیا

یا چی

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

همش خوبه گل و حلوا بخصوص

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی نبر اگه مراسم سوم هفتم دارن برو

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

حلوا ببر

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

گل مشکی از این باکسیا یا دسته گل. میتونی یه باکس حلوام کنارش ببری.

یا بعد چهلم یه شال رنگی بگیر براش

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

گل بخر  ببر 

اگر چهلم دادن میتونی یک هدیه کوچیک برای از عزا در اوردن هم ببری 

شیرینی ک نبر ولی اگر خواستی میکادو خوبه 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

همش خوبه گل و حلوا بخصوص

مگه میره عیادت مریض گل ببره 

حلوام هم صاحب مجلس به مهمان تعارف میکنه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

چیزی نبر اگه مراسم سوم هفتم دارن برو

اونو میریم ولی قبلش با بچه ها میخوایم بریم یه سر بهش بزنیم تا قبل هفتمش البته هفتمش یکم دیرتر میفته روزش 

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

گل مشکی از این باکسیا یا دسته گل. میتونی یه باکس حلوام کنارش ببری.یا بعد چهلم یه شال رنگی بگیر براش

اینم ایده خوبیه به بچها میگم

مگه میره عیادت مریض گل ببره حلوام هم صاحب مجلس به مهمان تعارف میکنه

خب زشت نیست دست خالی بریم

اونو میریم ولی قبلش با بچه ها میخوایم بریم یه سر بهش بزنیم تا قبل هفتمش البته هفتمش یکم دیرتر میفته ...

هیچی نبر عزیزم خیلی زشته گل و حلوا دستت بگیری ببری