2777
2789
عنوان

دختری که شوهرم باهاش بهم خیانت کرد

4686 بازدید | 131 پست

دوتا پیج و دوتا شماره ازش دارم

پیج پرایوت شو باز نکرد

پیج پابلیکش بازه رفتم یه کم فحش نوشتم براش

شوهرمم دارم کم کم به خاک سیاه میشونم

داره پس انداز میکنه خونه بخره همه پولاش تو حساب منه دلم میخواد زیاد که شد بردارم برم طلاق بگیرم بمونه با کلی قسط و قرض

حالا دختره رو نمیدونم چجوری سر جاش بشونم البته الان ۶ ماهه ارتباطشون قطع شده ولی میخوام دلم خنک شه

بهش بگم کی ام؟

من فقط نوشته ج‌نده امیدوارم تقاص کثافت کاریاتو پس بدی هنوز سین نزده 

میخوام آتیش بگیره همونجور که من آتیش گرفتم

خبر داری زمین گرده؛ لگد کردی لگد میشی؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت مشکل داره دختره هم اگه میدونسته متاهل هست وارد شده اونم مث شوهرته ولی اون پیام نباید میدادی راحت میتونه ازت شکایت کنه

گاهی ما را بازنده می‌دانند؛آنان که حتی یکبار همبازی سرنوشت ما نبوده اند ...!

من فقط نگران پولام که نتونه با شکایت پس بگیره 

برو باهاش طلا بگیر اگه شکایت کرد بگو اون پولا رو جمع کرده برام طلا بگیره بعد خریده و یمدت بعد فروخته 

طلایی هم که وجود نداشته باشه رو مرد نمیتونه پس بگیره 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
شوهرت مشکل داره دختره هم اگه میدونسته متاهل هست وارد شده اونم مث شوهرته ولی اون پیام نباید میدادی را ...

پیج فیک زدم چجوری منو پیدا میکنه

بعدشم شکایت کنه پای آبروی خودش وسطه

تا چه حد با شوهرت رابطه داشته؟خیلی کارا میتونی بکنی هم با دختره هم شوهرت

چیکار 

۵ ماه باهم بودن از اسفند دیگه باهم در ارتباط نیستن و بلاکش کرده شوهرم ولی شوهرم همه چیزشو پاک کرده تاریخچه چت تماس همممه چی...

من فقط یه عکس از چتشون دارم که چیزی ثابت نمیکنه

و اینکه سک س داشتن