2777
2789
عنوان

نامزدم هرچیزی ک میخرع واسه مامانم پولشو ازش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 62 پست
یا خدا😐😐😐😐چطوری میشه همچین مردیُ تحمل کرد

چطور 

والا این طوری بهتر 

حساب حسابه 

خیلی هم خوبه

این جوری گیان میگن پولمون رو جاری خورد

غذای داداشش رو حساب کرد

جهاز خواهرشو داد

همه اش ناراضی 

یا خدا😐😐😐😐چطوری میشه همچین مردیُ تحمل کرد

خیلی هم خوبه برای زندگی من. خوبه مثل شوهرای نی نی سایتی ها بره خرج زندگی مادرشو بده؟ 

خسیس نیستا. برای من 10 میلیون 10 میلیون لباس میخره. 

برای مادرش و بقیه خرجی نمیکنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنترل کن خودتو تو که مجردی خیلی بی جا میکنی تو این تایپک ها شرکت میکنی اصلا به شما مربوط نیس اینجا ه ...

خب پس سایت عمومیه و منم نظرم رو گفت و شما بیجا کردی ک اول کامنت منو ریپلای کردی ادمای بی منطقی مثل شما خودشون با حرفاشون خودشون رو متهم میکنن انقدر حرص نخور دارم به شعورت میخندم بنده خدای

به قول خودت  نظر ازاده  پس بتو ربطی نداره حرفام برو یبار دیگه کامنتای خودتو بخون برای عقل و شعور و سواد نداشتت تاسف بخور هرچند ادم بی منطقی حرف تو کله اش نمیره همون برات بس کا تاپیک مادرشوهر و خانواده شوهر بزنی

لطفا لایک نکنید ممنون.
خیلی هم خوبه برای زندگی من. خوبه مثل شوهرای نی نی سایتی ها بره خرج زندگی مادرشو بده؟ خسیس نیستا. برا ...

خب شما باید بهش یاد بدی برای مادرش نون که میگیره پول نگیره حداقل

خیلی خیلی خیلی زشته

من شوهرم همچین کاری کنه ازش زده میشم

یه نون خریدن برای مادر چیه آخه

اینجور بچه هارو باید عاق کرد به خدا

من خودم برای خانواده ی شوهرم خیلی هزینه میکنم حتی شوهرم خبر نداره

یا داریم میریم خودم بهش میگم خرید کنه براشون

پدر و مادر دلشون به همین چیزا خوشِ

این‌ پولا نه کسی رو فقیر کرده نه پولدار

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

چطور والا این طوری بهتر حساب حسابه خیلی هم خوبهاین جوری گیان میگن پولمون رو جاری خوردغذای داداشش رو ...

من در مورد هزینه های بزرگ حرف نمیزنم

اینکه نون برای مادرت بخوای بگیری حیفت بیاد نشان دهنده ی ذات بد اون بچه هست

و من همچین مردیُ ثانیه ای تحمل نمیکردم

نمیدونم چطور از همچین مردایی خوشتون میاد

مثل جاری من هستین شماها

و کل خانواده از اون و شوهرش تنفر دارن

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

خب شما باید بهش یاد بدی برای مادرش نون که میگیره پول نگیره حداقلخیلی خیلی خیلی زشتهمن شوهرم همچین کا ...

من اینجوری می‌پسندم. زندگی ما اینجوری بهتره. شما هر طور دوس داری زندگی کن

خب شما باید بهش یاد بدی برای مادرش نون که میگیره پول نگیره حداقلخیلی خیلی خیلی زشتهمن شوهرم همچین کا ...

اون پدر و مادری که توقع دارن بچشون بعده ازدواج بیاد برای اینا قاقالییلی بخره بنظرم مشکل دارن اتفاقا. 

همین مونده آدم چشمش دنبال دست بچش باشه

اون پدر و مادری که توقع دارن بچشون بعده ازدواج بیاد برای اینا قاقالییلی بخره بنظرم مشکل دارن اتفاقا. ...

شما یا خیلی بچه ای یا خودتو داری میزنی به اون راه

پول نون گرفتن از مادر وحشتناکترین کاریِ که یه مرد میتونه انجام بده

حالا شما تا صبح بگو نه

ولی هرجا بگی در موردشون فکرهای بدی میکنن

شما یا خیلی بچه ای یا خودتو داری میزنی به اون راهپول نون گرفتن از مادر وحشتناکترین کاریِ که یه مرد م ...

اصلا من از شما نظر نخواستم عزیزم، اینهمه اصرار داری بگی حرف درست میزنی واسه ی چی؟ 

اصلا من از شما نظر نخواستم عزیزم، اینهمه اصرار داری بگی حرف درست میزنی واسه ی چی؟

که متوجه اشتباهت بشی

معلومه که حرف من درسته

به هر آدم نرمالی بگی من از مادرم پول نون میگیرم همین رفتار و برخورد میکنه باهات

آدم نرمال زندگی خودش در اولویته. بعدم اصلا به شما مربوط نیست.

اوه بله ببخشید یادم رفته بود اگر برای کسی پول نون بدی ممکنه ورشکست بشی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ارتباطی به ورشکستگی نداره. اینا مرز بندی زندگیه

اینکه یه مرد برای گرفتن نون از مادرش کارت بگیره

مرزبندی نیست

بلکه خساست وحشتناک هست

شما به هرکسی دوست داری بگو ببین آیا همین حرف منو میزنن یا نه

عجیبترین چیزی بود که تو این چند سال تو سایت خوندم

هر چیزی اسمش هست جز خساست. آدم خسیس برای زنش هم خرج نمیکنه. بعدم دهنتو ببند سرتو از ماتحت من در بیار ...

@niniyar‍ 

عزیزم ظاهرا ایشون حالش خوش نیست