2777
2789
عنوان

نامزدم هرچیزی ک میخرع واسه مامانم پولشو ازش میگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 62 پست
اتفاقا خیلی هم خوبه. اگه برای خانواده خودش هم همینطور باشه. من شوهرم برای مادرش حتی نون میگیره، کارت ...

نه نامزدم فقط واسه مامانم اینجوریه

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

نباید یه کم تعارف کنه

نه اگه تعارف داشت که نامزد نبودید.شوهر من یه بار رفنن شریکی باخواهراش خرید حساب هرکی شد نفری ۲۰ هزارتومن از همه پولشون رو‌گرفت.همه هم عادت کردن اصلا هم خسبس نیست

هر صبح تو اولین چیزی هستی که براش شکرگذارم.( دوست دارم همسرم)😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشکال نداره فردا منتی نیست

شرمنده میشم جلوی خانوادم 

جلوی بابام تعارف میکنه با مامانم راحته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🛑اقایون به هیچ وجه حق ندارید درخواست دوستی بدین بهم🛑متاهل و متعهد💍تیکر تاریخ احتمالیه عروسیمه خدا کنه تا قبل تموم شدنش عروسی کنم🥹

مامان من به هر کدوم سفارشی میده بعد پولشم نمیده 🥴😵‍💫🤦😂😂مثلا عید دعوت میکنه داماد بزرگه رو میگه ...

اینجوری بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینجوری بهتره

چرا؟مگه داماد گناه کرده؟ چرا باید خرج خونه یکی دیگه رو بده

حالا اگر خرج خونه باباشو میداد یهدچیزی بالاخره حق دارن گردنش ولی اخه خرج خانواده زنشو چرا بده

بخصوص ک ایطور ک میگی کارایی که بهش میگید هم زیاده

میتدنه همونم‌ انجام نده وظیفش نیست

لطفا لایک نکنید ممنون.
یعنی برید سرخونه زندگیتون مامانش یا خواهرش یا مامانت چیزی ازش بخوان میفهمن که شوهرت پول و میگیره ازش ...

با خانواده و دوستاش اینجوری نیست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی کن بزار پولشو بگیره، حساب کنن واسه شما بهتره

من روم نمیشه اینجوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا؟مگه داماد گناه کرده؟ چرا باید خرج خونه یکی دیگه رو بدهحالا اگر خرج خونه باباشو میداد یهدچیزی بال ...

اوهو 

چه خبرته

همین شماها دهن پسرها زو صاف کردید

اولا پدر و مادر بچه دار نمیشن که از بچه خرجی بگیرن

میخواستن نشن 

اینم از الان برا خانواده زنش اینقدر حساب گزه 

معلومه خیلی پرو و پرتوقعه

اوهو چه خبرتههمین شماها دهن پسرها زو صاف کردیداولا پدر و مادر بچه دار نمیشن که از بچه خرجی بگیرنمیخو ...

اولا من با شما صحبت نکردم احترام خودتو نگه دار دوما من مجردم و شعورم میرسه از کسی توقع بیجا نداشته باشم. سوما استارتر اینجا  نگفته شوهرش میاد کاراشو میندازه گردن خانواده زنش. و بخو نی متوجه میشی  توقعی ازشون نداره که شما میگی پررو و متوقعه پس چه ربطی داشت ب جملات شما الان

انگار مجبورش کردن کامتایی که بهش مربوط نیست رو بخونه و حتما  تراوشات نسنجیده ذهنش رو بنویسه

دیگم منو ریپلای نکن جوابتو منطقی دادم 

لطفا لایک نکنید ممنون.
اتفاقا خیلی هم خوبه. اگه برای خانواده خودش هم همینطور باشه. من شوهرم برای مادرش حتی نون میگیره، کارت ...

یا خدا😐😐😐😐

چطوری میشه همچین مردیُ تحمل کرد

کاربری شانزدهم هستم😑کاربری برای خواهرم بوده البته پارسال هم باهاش تاپیک زده بودم…نی نی یار نترکون تورو خدا😐

اولا من با شما صحبت نکردم احترام خودتو نگه دار دوما من مجردم و شعورم میرسه از کسی توقع بیجا نداشته ب ...

کنترل کن خودتو 

تو که مجردی خیلی بی جا میکنی تو این تایپک ها شرکت میکنی 

اصلا به شما مربوط نیس 

اینجا هم تاپیک و سایت عمومی هست 

حرف شما قطعا به همه مربوطه و جواب داده میشه 

برو خصوصی بگو