2777
2789

کسی رو دیدید که همه رو مسخره میکنه و تو جمع تحقیر میکنه بعد کوچیکتر جوابی هم بدی با مغلطه بازی تو رو آدم بده جلو میده 

خیلی خیلی وقیحه و چاک دهنش چفت و بند نداره

یکم از تاوان دادن اینا قشر بگید ادعای مسلمونی هم دارند و کلی نذری میدن و فلان و دستان

البته فکر هممون یکی اینجوری اطرافمون داریم😂

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز باجه رفتم یه دختر قبل من بود رفت مغازه کناری نديدم قبل من اومد تو صف هردو خواستیم بریم کارمون انجام بدیم من گفتم شما رو ندیدم‌و نوبت منه گفت باشه ولی هرکار کردم‌نتونستم کارم انجام بده 

هیچی رفتم کنار تا دختره انجام داد سه نفرم بعد اون کارشون انجام دادن بعد دوباره نوبتم شد و تونستم کارمو انجام بدم خخخ خدا زد پس کله ام

چی شد عاقبتش

خیلییییی ثروتمند بود

پدرش رئیس بانک بود همیشه تو مدرسه با کلاس و خوشتیپ میگشت ..همه رو هم تحقیر میکرد الان با یه کشاورز روستایی ازدواج کرده

انقدر پسره و خانوادش اذیتش میکنن حتی نمیزارن با مانتو بگرده درس .کار.گشت و گذار تعطیل

اینکه جدا نمیشه واقعا جای تعجب داره واسم

مادر همسرم یه روز بهم گفت من اگه جای مادرت بودم نوه مو نگه نمی داشتم و به پسرم می گفتم برو با زنت بیا خونه(زنداداشم خیلییی ما رو اذیت کرد و عملا از یک ماهگی تا دوازده سیزده سالگی مادرم بچه ی اونو بزرگ کرد) من جواب مادر همسرمو ندادم ولی چند سال بعد خواهر شوهرم بچه دار شد با همسرش به مشکل خورد و بچه شو مادر همسرم بزرگ کرد... یعنی چوب خدا جوری بهش زد که هنوزم جاش دردمی کنه

چ ربطی ب مذهب داشت این وسط😐،،اره من یکی ازفامیل شوهرم بقدری تیکه میندازه وزخم زبون داره وادمو جر میده باحرفاش وتیکه هاش که من شده باسکوت فقط بغض کردم،،،تونستم جواب بدم ویا دخلشو دربیارم اما جلو جمع نخواستم خودمو مث خودش حقیر جلوه بدم،،،اینم بگم ازاین زنای جلف وخدانشناسه،،،دوبارم متاسفانه ب شوهرش خیانت جنسی کرده اما شوهرش ازترس ابروش طلاقش نداده،،،(من ب چشام خیانت جنسی اونو ندیدم اما خاله شوهرم وخواهرشوهرم بهم گفتن)اینم بگم عاشق شوهرمه وهنوز ک هنوزه دست ازشوهرم برنمیداره،شوهرم هرچی بلاکش میکنه ازشماره دیگه بهش پی میده،،،همه هم میدونن ب شوهرم نظر داره وچندبارمادرشوهرم ازموهاش گرفتش انداختش بیرون،،،۳سال بامن عین دوست صمیمی بود ومن غافل ازاینکه اون زنه بخاطر شوهرم بامن دوستی راه انداخته بود تاازطریق خودم بتونه ب بهونه دیدنم بیاد شوهرمو ببینه،،،شب عقدمون شوهرم پیامشو نشونم داد وگفت میخوام برم ب شوهرش بگم ک زنش دست ازسرم برنمیداره(اما شب عقدمون خودم نذاشتم بره ب شوهرش بگه وگفتم گنا داره،اینجاش هنوز زیاددستش رو نشده بود برام)اما خب منم وقتی فهمیدم بهش نگفتم فقط خواهرشوهرام گفتن مواظب باشم فلانی پروندش طویل وعریضه،،گفتن هدفش فقط بهم زدن رابطتونه همین،،،(شوهرم عروسی  داداشش قبل ازشروع جشن، بااینکه حدود ۴۰نفرخونه پدرشوهرم بودن اهنگ گذاشت و دستمو گرفت وسط جمعیت کمی باخواهرشوهررقصیدیم،من اول نخواستم برقصم اما مادرشوهرم گفت سرلج الناز برقص تا فک نکنه تونسته بین تو وشوهرت مشکلی ایجادکرده باشه)حین رقص دیدیم گلدون گلو پرت کرد سمت دیواروباعصبانیت وفحش دست پسرشو گرفت زد بیرون،همه هم فهمیدن کارش عجیب بوده،وعجیب تر منم ک ب شوهرم گفتم گناداره چرا سرلجش باید کارایی بکنیم(بعدها ک مدارک کاملی از ابراز علاقش ب شوهرم والتماساش ودرخواستش مبنی براینکه زنتو ول کن بیا فرار کنیم وحاضرم بخاطرت هرکاری کنم فقط جواب پیامامو بده وفلان وتهدیدی ازقبیل اینکه گفته یه جادویی درست کنم ک تاقیامت بهم نرسید،،)شماها حای من بودین تهدیدش میکردین یاهمینجور نادیده میگرفتین؟خواهرشوهرم میگه تهدیدش کن کار بیاد دستش،،اما نمیدونم چراحس میکنم رو دروایستی دارم،،

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈