2777
2789
عنوان

بیاید از تقاص پس دادن آدم ها بگید😮🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 21 پست
چ ربطی ب مذهب داشت این وسط😐،،اره من یکی ازفامیل شوهرم بقدری تیکه میندازه وزخم زبون داره وادمو جر می ...

عزیزم منظورم اینه رفتارش تناقص داره در شان یه مسلمون واقعی نیست و اسم هرچی مسلمون و مومنه خراب کرده با رفتارهای غیراخلاقیش که در اسلام بسیار نهی شده 

و تنهایی عجیب چشمهایش بیش از هرچیزی مجذوبم کرد...👀

چ ربطی ب مذهب داشت این وسط😐،،اره من یکی ازفامیل شوهرم بقدری تیکه میندازه وزخم زبون داره وادمو جر می ...

محکم و جدی و سر بسته جوابش رو بده حساب کار بیاد دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محکم و جدی و سر بسته جوابش رو بده حساب کار بیاد دستش

ب ظاهر هم اصلا نخواستم بفهمه ک من جریانشو فهمیدم،،،باهاش عادی رفتارکردم اما باید بهش میگفتم ک چرابااینکه میدونستی من ۱۲سال باشوهرم قبل ازدواج تورابطه بودم اومدی باحیله باهام دوست شدی،(رابطه جنسی نداشتم به هیچ عنوان اماعاشق هم بودیم)وهمه میدونستن ک شوهرم منو میخواد و۴بارهم اومد خواستگاری ووصالمون سخت بود،منم کلی بااین زنه درد دل کرده بودم ک ب چ علت سه بار هربارنزدیک عقد بدون هیچ دلیلی عقدمون بهم میخورد(واضح بود منی ک ب جادو اعتقاد نداشتم ب جادو مطمئن شدم،داخل بالشتی ک همیشه اتاق شوهرم بود یه برگه پیداکردیم ک حروفی باخون روش نوشته شده بود وچندجمله ب زبان عبری،باموی زن قیچی شده حدود۵سانت)یکی از طلافروشی های جنوب ک صبی بود ب پدر شوهرم گفته بود عروس برادرت چندبار ازم شماره جادوگرای صبی خواست ومن بهش دادم وچون خودت باهام رفیقی عذاب وجدان گرفتم اومدم بهت گفتم ک این زنه قراره فلان روز بره ماهشهرپیش یه جادوگرصبی،،پدرشوهرم اول باورنکرده اما ب زنش گفته همون روز گفتم بزار سرصبح برم کوچه ببینم الناز ازخونه میزنه بیرون یانه(شوهرالناز وسرعموی شوهرمه وشغلش جوریه که هر۱۵روز ۳روز میادخونه)طبقه گفته های پدرشوهرم،ساعت۷النازخانم ازخونه زده بیرون پسرش باهاش نبوده،پدرشوهرم یواشکی سوارماشینش میشه ومنتظر میمونه،همون لحظه یه ماشینی ظاهرا دربست بوده النازو سوارمیکنه وپدرشوهرم تعقیبش میکنه،قسم میخوره ک تا سربندر تعقیبش کرده اماظاهرا زنه فهمیده وب راننده گفته راهشو عوض کنه،پدرشوهرمم دیگه تو ترافیک ومسیر اون ماشینو گم میکنه ازسرعصبانیت برمیگرده خونه وخواسته جریانو ب برادرش(پدرشوهرالناز)درمیون بزاره اما قبلش فقط ب زنش میگه،مادرشوهرمم بهش میگه این کارو نکنه ممکنه بعد ماوسط ماجرا بیفتیم یاخونواده زنه بگن عمدا ب دخترمون تهمت زدین،،،ازقضا الناز عصر برمیگرده خونه وهمون موقع میبینه شوهرش ازسرکاربرگشته،بینشونم دعوا میشه ک کجابودی وفلان وحتی کتک هم میخوره اما بادخالت پدر بزرگ شوهرم اون روز ب خیر میگذره والناز تونست ازبازجویی شوهرش جان سالم ب در ببره،،،دلم خیلی پره خواهرای شوهرمم نی نی سایتن میترسم تاپیک بزنم مشورت بخوام اونا بفهمن وبگن بحای تاپیک مستقیم برو دخل النازو دربیار،،،ازتشویقشون ب اینکه میگن برو ابرو النازو ببر توشک افتادم،،،چرامدام تحریکم میکنن اماخودشون چیزی ب اون زنیکه نمیگن☹️

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

ب ظاهر هم اصلا نخواستم بفهمه ک من جریانشو فهمیدم،،،باهاش عادی رفتارکردم اما باید بهش میگفتم ک چراباا ...

شرمنده کیبورد جملات اشتباهی نوشته

/:`✓كاربــر جــدیدی نیستم✓❣️دارای قدرت جذب 💫..#نویسنده وعاشق هرچی که مربوط به علم میشه🔥،،،اینجا باکسی دشمنی ندارم عشقا،،🔥(علاقه خاصی به داشتن برند ارایشی دارم❤️‍🔥،،،#سوالی درزمینه پزشکی داشتین میتونین بپرسین💫..❤️‍🔥❤️‍🔥میشه بی زحمت واس شادی روح مادرم صلوات یااستغفار بفرستین؟؟......واینکه واس نی نی دارشدنم یه انشالا بگین دوستای مهربونم،🙏♥....( خیلیا ازمن راجب معجزه سوره ضحی بین زن وشوهری ویارسیدن حتمی به معشوق پرسیدن،،راجبش حتما تاپیک میزنم❤به هرکی دستورشو گفتم نتیجه گرفت🥰❤خودمم که معجزشو دیدم،واقعاااامعجزه بود چون خواسته خودم خیلی محال بود❤🥰🥰الان عاشق سوره ضحی هستم،همیشه زیرلب زمزمه میکنم(واس عاشق کردن بیش ازحد طرف مقابله به شرط نیت شرعی وازدواجه)❤.....تویی که داری امضامو میخونی،واست ارزوی بهترینارو دارم ازته دل❣️.....پروفایل خودمم🌈

ب ظاهر هم اصلا نخواستم بفهمه ک من جریانشو فهمیدم،،،باهاش عادی رفتارکردم اما باید بهش میگفتم ک چراباا ...

انسان مریضی اعه واقعا ما یه نمونه داریم تو فامیل به مردهای فامیل تهمت میزنه شما بهم نظر دارید و... قیافه هم شبیه🦥استغفرالله یعنی میخواد بزرگنمایی کنه من کشته مرده زیاد دارم سطح و لولش فاجعه هست حتی از خانواده و فامیل خودش هم پایین تره برای ازدواجش با پسرعمه ام دعا گرفته و هرماه تمدید میکنه در ضمن ازدواج سومشه اینا رو گفتم بدونی یه دونه مریض همه جا پیدا میشه خداروشکر رابطه شما و همسرتون خوبه بزارید تو عالم جهالت خودش باشه پس اگر آسیبی نتونسته بزنه هنوز