2777
2789
عنوان

نمی‌دونم شوهر کردم یا بچه به سرپرستی گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 40 پست
والا شوهرم راست میشینه به من میگه شوهرتون دعوا کن بگو دراز بکش دراز بکشه به من میگه دعواش کن بگو بشی ...

داره پُرت میکنه حرفایی که خودش نمیتونه بزنه رو از طریق تو بگه و شمارو بندازه به جون هم.

محلش نزار یه بار جلوش وایسا بگو دنبال چی میگردین شما من زنشم مادرش نیسم که بخام راه و رسم زندگیو بهش نشون بدم وتربیتش کنم در اصل داری بهش میفهمونی که تو راه و رسم زندگیو به پسرت یاد ندادی و تربیتش نکردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو میگی اول باهات خوب بوده یهو اینجوری شده پس یه چیزی هست خودتو بکش کنار ببین نقشه ش چیه

ما 4 تا جاری بودیم که مادر شوهرم بامن از همه بهتر بود 

چون خیلی احترام بزرگ و کوچک رو نگه می داشتم 

جاری هام با مادرشوهرم بخاطر اینکه به من بیشتر از اونا توجه میکرد قطع رابطه کردن 

بعد از دوسال آشتی کردن الان تقریبا 2 ماه هست که آشتی کردن 

از روزی که آشتی کردن مادر شوهرم داره رفتار های مضخرف نشون میده از خودش 

در صورتی که من مثل قبلم 

ما 4 تا جاری بودیم که مادر شوهرم بامن از همه بهتر بود چون خیلی احترام بزرگ و کوچک رو نگه می داشتم جا ...

خب من متوجه شدم .میخواد اونارو ناراحت نکنه همه رو باهم میخواد داشته باشه بچه هارو عروسارو مطمئنا به اونا اینجوری میگه به شما هم میگه که اگه اعتراض کردن بگن به شما هم همچین رفتارییو گفته و انجام داده .پس هیچی نگو دوم شایدم اونا گفتن اینجوری کن ببین از حرص خالی میشه چون به ما گفتی تحمل نکردیم .اگه واقعا مادرشوهر خوبیه سرش تو کار خودشه خیر بچه هاشو میخواد شما کوتاه بیا هم خودت هم شوهرت کمترم رفت و امد کنین یدف روتون بهم باز نشه

خب من متوجه شدم .میخواد اونارو ناراحت نکنه همه رو باهم میخواد داشته باشه بچه هارو عروسارو مطمئنا به ...

اگر شوهرم کمتر رفت و آمد میکرد خیلی خوب میشد همه چی

شوهرم هر شب یا یک شب در میون می‌ره اونجا 

و چون شب دیر بر میگرده منو هم می‌بره اگر مخالفتی هم کنم اخم و تخم می‌کنه 

اگر شوهرم کمتر رفت و آمد میکرد خیلی خوب میشد همه چیشوهرم هر شب یا یک شب در میون می‌ره اونجا و چون شب ...

ای  بچه ننه ها همشون همینن .باید یه کاری کنی که نری شوهرتو متوجه وخامت اوضاع کنی