2777
2789

خونه مادر شوهرم بودیم 

مادر شوهرم زده بود یه شبکه نوحه خوانی داشت صداش خیلی بلند بود 

شوهرم گفت مامان صداشو کم کن سرمون رفت 

مامانش با عصبانیت رو کرده به من میگه، چرا هیچی بهش نمیگی ؟ چرا جلوشو نمی‌گیری ؟

گفتم چیز بدی نگفته که 

هیچی نگفت 

سر ناهار شوهرم ترشی زیاد میخورد 

دوباره مامانش با اخم و تخم رو کرده به من میگه چرا می‌زاری بخوره ؟ چرا هیچی نمیگی؟ زیادیش خوب نیست یه چیزی بهش بگو

شوهرم با بچه های خالش خیلی اوکی هست و از کوچیکی باهم بزرگ شدن با دختر خالش داشتن راجب یه خاطره از داییشون دوتایی صحبت میکردن و بقیه هم با هم صحبت میکردن 

هیچ گونه رفتار بدی نه از شوهرم دیدم نه از دختر خالش ، با اوج احترام و سنگین بودن با هم رفتار میکنن

چون دختر خاله ی همسرم 10 سال از همسرم بزرگ تره شوهرم خیلی سنگین و متین رفتار می‌کنه 

همینطور دختر خالش هم خیلی خانومه

بعد مادر شوهرم بهم میگه حواست به شوهرت چرا نیست فردا فلانی میشه هووتا منم فقط با تعجب نگاه کردم که چجوری می‌تونه آدما رو قضاوت کنه 

آخر کار هم میگه تو خیلی بی‌خیالی ، هیچی بهش نمیگی ، جلوش رو نمی‌گیری 

نفهمیدم شوهر کردم یا مسئولیت  تربیت بچه ی مردم رو گردن گرفتم😑😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا 

چه گیر الکی میده 

حواستو بده یوقت بهت دنده نده ،تو رو عصبانی نکنه بندازه به جون شوهرت الکی دعوا درست نشه بینتون

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

شوهرتم دید اینارو میگه؟والا مادرشوهرا نمیان  کمتر اینجوری ان بدشو میان بگنا بعد خودشون میرن چاپلوسی ولی اینجوری ندیدم ولی فکر کنم با جاری کوچیکم مادرشوهره همینه نمیدونم چه جوریه یا راحته یا میخواد فتنه کنه از این طریق بینشون نمسدونم 

محلنده ولی حواست هم ب زندگیت باشه

من شوهرم از ریز و درشت هم خبر داریم 

شوهرم شغلش آزاده و حتی اگر یه خانم هم بهش نخ بده میاد برام تعریف می‌کنه 

دوربین محل کارش روی گوشی منه 

چون من تایمم آزاده می‌تونم بیشتر چک کنم 

در کل بهم اعتماد داریم نمی‌دونم چرا مامانش اینو گفت

آره واسه منم جلوی همسرم میگه فداتشم مامان جون وفلان 

پشت سرش مدام آمار کاراش رواز من میگیره یا میگه بگو فلان نکنه فلان کنه بعد جلوش هیچی نمی پرسه هیچی نمیگه

منو می‌انداخت جلو چندسال گولش رو خوردم چقدر پرم میکرد تا دیگه الان دستش رو شده واسم