2777
2789
همیشه میرم اونجا واسه خرید مانتو دفه قبل که رفتم اون چیزی که میخوامو پیدا نکردم دیگه کجاها هیت

زیست خاور

الماس شرق

پروما

راهنمایی 

جنت

خیلی دیر متوجه می‌شویم ک دوستان زیادی نداریم فقط آدمای زیادی رو میشناسیم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیم تنه این چیزا مگه لخت نمیشه؟

نه اسمش روشه.. لباس تنشه.. هروقت لخت اومدن بیرون میتونین بگین لختن.. طرفداری نمیکنم از اونایی که پوشش مناسب ندارن جاهای عمومی ولی حرف شما هم درست نیست

کسی لایکم نکنه

من خودم مشهد نیستم اما شهرستانهای اطرافیم سالی حداقل سه چهار بار میریم مشهد منم همینجوری لباس می‌پوش ...

نمیدونم شاید من بدشانس بودم تایمی که رفتم انقد گشت زیاد بود حتی سمت حرم هم نرفته بودم 

کسی لایکم نکنه

نه اسمش روشه.. لباس تنشه.. هروقت لخت اومدن بیرون میتونین بگین لختن.. طرفداری نمیکنم از اونایی که پوش ...

خدایی خودتون گول نزنید هر لباسی که بدن لختتو نشون بده میشه پوشش لخت طرف دیگه داره با سوتین میاد بیرون میگن لخت نیست !؟ عجیا

نه اسمش روشه.. لباس تنشه.. هروقت لخت اومدن بیرون میتونین بگین لختن.. طرفداری نمیکنم از اونایی که پوش ...

ي اصطلاحي هست ب اسم  لباس لختي پوشيدن

لباس تنشه اما قسمت زيادي از بدن پيداست

هيچ جاي دنيا كسي لخت عريان مد نظرت نميره بيرون ك اينجا بره