2777
2789

🥣 مواد لازم برای ۴ نفر

- برنج نیم‌دانه: ۱ پیمانه  

- شیر پرچرب: ۸ پیمانه  

- شکر: ½ پیمانه (بسته به ذائقه)  

- گلاب: ½ پیمانه  

- هل: ½ قاشق چای‌خوری  

- خامه (اختیاری): ۲ قاشق غذاخوری  

- پودر پسته یا دارچین برای تزئین

👩‍🍳 طرز تهیه مرحله‌به‌مرحله

1. خیس کردن برنج: برنج رو حداقل ۲ ساعت قبل از پخت خیس کن تا خوب وا بره.

2. پخت اولیه برنج: برنج رو با ۳ پیمانه آب روی حرارت ملایم بذار تا نرم و له بشه و آبش کشیده بشه.

3. اضافه کردن شیر: شیر رو اضافه کن و اجازه بده با برنج بجوشه تا لعاب بندازه. در این مرحله در قابلمه رو نیمه‌باز بذار تا شیر سر نره.

4. شیرین کردن: شکر و هل رو اضافه کن و خوب هم بزن. می‌تونی خامه رو هم در ۵ دقیقه آخر اضافه کنی تا شیربرنج مجلسی‌تر بشه.

5. عطر و طعم: گلاب رو اضافه کن و بذار مواد خوب با هم ترکیب بشن.

6. دم گذاشتن: زیر قابلمه رو خاموش کن، دم‌کنی بذار و اجازه بده ۱۰ دقیقه بمونه تا جا بیفته.

7. تزئین و سرو: توی ظرف بریز، با پودر پسته یا دارچین تزئین کن و نوش جان 😋

سلام، من اسم پروفایلم خل و چل سایته، پس خل و چل صدام کنید با تشکر😂کاربری دیگم:فاطیما1385

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پیمونه برنج ایرانی رو بزار خوب خیس بخوره بعد شیش هفت ساعت با آب زیاد بزار خوب بپزه تا له شه بعدش یه لیتر شیر و دو سوم پیمونه شکر بریز توش و بزار بازم بپزه تا به غلظت شله زرد برسه اگه عرق هل هم داری توش بریز و گلاب هم همینطور 

نوش جان