2777
2789
عنوان

شوهرم اکثر اوقات خواب بد میبینه

143 بازدید | 14 پست

جوری که منم بیدار میشمو اعصابم بهم میریزه. جوری ناله میکنه که میترسم. امروز بهش میگم برو پیش تراپیست میگه تو باید بری چون تو خواب نمیبینی میگه من مغزم فعاله تو نه . گفتم چه ربطی داره چرا به آرامش من حسادت میکنی.🤣🤣 میخواد منو آدم غیرنرمال نشون بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گناه داره بنظرم حتما خواب ترسناک میبینه من دیشب بعد تایپکی که زدم خواب دیدم یه مرد سیاه که چقره اش مشخص نیس داره خفم میکنهه

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

شب غذای چرب میخوره؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

شوهر منم با اجازت دیشب اینقد ناله کرد من تو اتاق دیگه بودم بیدارشدم صداش زدم

حالا این به من میگه بجای اینکه آرومم کنی آب برام بیاری غر میزنی گفتم وقتی یهو میپرم چه توقعی ازم داری🤣 واقعا اعصابم خورد میشه از ترس

حالا این به من میگه بجای اینکه آرومم کنی آب برام بیاری غر میزنی گفتم وقتی یهو میپرم چه توقعی ازم دار ...

منم بیدار میشم نمیترسم ولی بدخواب میشم.میزارم تموم شه میبینم تموم نمیشه طولانی میشه بلند میشم صداش میزنم.بعدم بیدار میشه ریلکس ک  چی شده؟چرا بو دود از بیرون میاد😐

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...