2777
2789
عنوان

مگ هر وق شوهر بخاد میتونه زنشو طلاق بدهه

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 76 پست
البته با پرداخت کامل مهریه و‌حقو‌حقوق زن حتی مردها در این شرایط باز با هزار سیاست کثیف حق زنو میخورن

درسته  عزیرم   امید این رو دارم زنهای سرزمینم یا ازدواج نکنند  یا فهمیده تر ازدواج کنند       تا مثل ما درد نکشن 

خب اشتباه فکر میکنی از لحاظ حقوقی ازدواج همیشه به ضرر زنه منفعتش فقط برای اقایونه

زن جان فدای مرد میشه اگه مرد نمک‌نشناس و قدر نشناس و خودشیفته و خودخواه باشه و حق زنو نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خیلی زن ستیزی رایجه بین خانما من بعداز کلی اذیت از همسرم ده ساله دارم قسطی مهریه میگیرم بعضیا ...

همونا که از فشار میگن بشه نگیر روزی بی پول باشی حتی نگاتم نمیکنن حتی تحقیرتم میکنن 

به حرف هر ادم بیشعور و بی شرفی گوش نده 

وقتی پای منفعت خودشون در میون باشه هار میشن خودخواه میشن ولی برای بقیه ادای فرشتهای باگذشتو در میارن 

با شما باشه خوبه ها؟ امروز میگیرین خوشتون نیومد میبرین پسش میدین یکی دیگه شما تنوع طلبید

اینطور نیس... حداقل اطرافیا ما همچین شخصیت پوچی ندارن ک بخوان ای مدلی باشن.

هرگِردی،گردونیس...

بهتراز مردها میشود زنایی رو میشناسم ک وجدانو انسانیتشون هزار تا مردو هم میخره هم میفروشه

اوباما تو سخنرانیش گفته بود دنیا رو بدید دست زنها جای قشنگی میشه 

مردا رحم ندارن بمب میسازن میریزن سر زنو بچه کشورای ضعیفتر

بهتراز مردها میشود زنایی رو میشناسم ک وجدانو انسانیتشون هزار تا مردو هم میخره هم میفروشه

اینو قبول دارم ک باشرف بودن و ذات خوب داشتن که ربطی ب زن و مرد نداره..

هرگِردی،گردونیس...

اینو قبول دارم ک باشرف بودن و ذات خوب داشتن که ربطی ب زن و مرد نداره..

قبول داشتن یا نداشتن تو برای ما هیچ ارزشی نداره خودتون تو ذهنت خودتون و نظراتتونو مهم میدونین 

وگرنه خیلی وقته زنا اگاه شدن با نظرات سواستفاده گرایانه مردها زندگی نمیکنن