2777
2789

میکنه مثلا میخواد بگه داری درس میخونی از کارهای خونه عقب افتادی از عمد کتاب میزارم جلوم کرمش میگیره صبررررررر کررردم گفتم الان تموم میشه دیدم تموم نمیکنه گفتم اونو خاموش میکنی یا نه مگه نمیبینی درسم سخته باید تمرکز کنم الان جارو واجبه یکی از کتابامو پرت کرد گفتم شما غربتی ها چیه درس چیه اخه از نظرتون زن یعنی تمیز کاری خونه غذا پختن مادر دسته دوم های عوضی والدین خودمم اینطور بودن تا کتاب باز میکردی انگار فحش مادر بهشون میدادی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهت اینه گفتی خاموش کن. باید میگفتی تو که داری کار میکنی لطفا زیر فرشا رو هم خوب تمیز کن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

این ی سیاسته

بعضی وقتا باید اینجوری عمل کنی

وقتی شوهرت نیست بگیر بخواب . برقص . درس بخون . گوشی بگیر دستت . وقتی همسرت میاد پاشو برو اشپزخونه بگو امروز خسته شدم همش مشغول کارای خونه بودم

😜😜😜😜

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
اشتباهت اینه گفتی خاموش کن. باید میگفتی تو که داری کار میکنی لطفا زیر فرشا رو هم خوب تمیز کن

یا بگه مرسی ک کمک میکنی درس بخونم

ممنونم ک درک میکنی

اصلا قکر نمیکردم منو درک کنی

و ......

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

بعد اینا رو گفتی واکنشش چی بود؟

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

😂منم منظورم همونجلس دیگه۴ روز بخاطر یه اسک.ل گفتن تعلیق شدم😂

من یه روز تعلیق شدم چون به یکی که سایت رو با دروغ هاش هر روز پر میکرد و کاربرا هم اشک می ریختن و سرکار میرفتن

گفتم تو مریضی 

😁😁😁

نی نی یار فرمودن در شان سایت نبود این کلمه 🤣🤣🤣🤣

بعد اینجا خیلی ها کمتر از فحش ک دار نمی نویسن و می مونن.......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من یه روز تعلیق شدم چون به یکی که سایت رو با دروغ هاش هر روز پر میکرد و کاربرا هم اشک می ریختن و سرک ...

بعد جالبه فحش ما بدتر از کار اوناس

نینی یار هم خودش با اینا همدستع😂