میکنه مثلا میخواد بگه داری درس میخونی از کارهای خونه عقب افتادی از عمد کتاب میزارم جلوم کرمش میگیره صبررررررر کررردم گفتم الان تموم میشه دیدم تموم نمیکنه گفتم اونو خاموش میکنی یا نه مگه نمیبینی درسم سخته باید تمرکز کنم الان جارو واجبه یکی از کتابامو پرت کرد گفتم شما غربتی ها چیه درس چیه اخه از نظرتون زن یعنی تمیز کاری خونه غذا پختن مادر دسته دوم های عوضی والدین خودمم اینطور بودن تا کتاب باز میکردی انگار فحش مادر بهشون میدادی
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
😂منم منظورم همونجلس دیگه۴ روز بخاطر یه اسک.ل گفتن تعلیق شدم😂
من یه روز تعلیق شدم چون به یکی که سایت رو با دروغ هاش هر روز پر میکرد و کاربرا هم اشک می ریختن و سرکار میرفتن
گفتم تو مریضی
😁😁😁
نی نی یار فرمودن در شان سایت نبود این کلمه 🤣🤣🤣🤣
بعد اینجا خیلی ها کمتر از فحش ک دار نمی نویسن و می مونن.......
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊