2777
2789

شوهرم و پدر شوهرم دکتر هستند و من گاها میرم میبینم و تو محل کار میرم میبینم که خانومای اونجا از من خوششون نمیاد بااینکه خیلی مهربونم 

یه خانم و رفیقش هستند 

و میبینم با شوهرم خیلی هم کلام میشن و اونم سر مسائل واقعا بهونه ای 

اعصابم خورد میشه 

اینم بگم که یبار با اکانتی به من پیام داد و چون شماره ام رو سیو کرده بود شماره اش افتاده بود غافل از اینکه خودش بدونه و به من بد و بیراه می‌گفت 

که به شوهرم نشون دادم گفت اونه 

به شوهرم گفتم از این قضیه ناراحتم ، گفت اهمیت نده مهم منم که وفادارم 

ولییییییی حرص میخورم که اون با شوهرم ارتباط میگیره 

ارتباط ک طبیعیه اما فوشت داده تو ام دیدیش فوشش بده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کادر درمان همینه 

شوهرم هم کادر درمان اذیتم ولی خب کاری نیس جز بیخیالی

امضامو تا اخر بخون  تا متوجه بشی  شوهرم فقط و فقط عاشق منه و دست از خیانت بر داشته و خانوادش دیگه نمیتونن تو زندگیمون دخالت کنن و تا اخر عمر با بچمون بهترین زنگی که سرشار از عشق و محبت داریم الهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا

مگه نمیگی منشیه شوتش کن بیرون.. خودت برو وایستا اونجا. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

من بودم فحشومدرک میکردم براشکایت قشنگ بسوزه دلم خنک شه

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون