2777
2789
عنوان

چه کار کنم با این دخترای که با شوهرم حرف میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 31 پست

واقعا دلیلی نداره اعصابت خورد بشه

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من تا نخوام هیشکی نمیتونه بام گرم بگیره و از سرو کولم بره بالا حتما شوهرتم میخواد این دخترو از سر راه برداشتی با بقیه چی کار میکنی 

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

قشنگ معلومه سوخته که بهت اینجوری پیام داده

ولی به شوهرت بگو‌ وفاداری شرط لازمه زندگی مشترکه 

ولی منم باید احساس آرامش داشته باشم 

و حس خوبی ندارم از این ادم بگو‌برعکس بود چه انتظاری از من داشتی 

وقتی طرف فحش داده باید باهاش برخورد میکرد 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

من تا نخوام هیشکی نمیتونه بام گرم بگیره و از سرو کولم بره بالا حتما شوهرتم میخواد این دخترو از سر را ...

میگم مشکل از شوهرم نیست 

ایشون صحبت عادی هم می‌کنه اعصابم خورد میشه چون حس بدی گرفتم از رفتاراش

بابا حس بدی گرفتم بهش دیدم خودم که چطور جلو شوهرم عشوه مبادددد

همیشه حس یک زن درست میگه

اون زنیکه خرااااب و هرزه هست

این دفعه دیدیشون به منشی بگو همه رو رد کنه از مطب برن

تا میخوره بزنش ج نده رو

مادر خواهری کسی هم داری صدا کن بیاد

نهایت تهش شوهرت دیه شونو میده

میگم مشکل از شوهرم نیست ایشون صحبت عادی هم می‌کنه اعصابم خورد میشه چون حس بدی گرفتم از رفتاراش

ببین دیگه حرفت یه مقدار غیره منطقیه توی جامعه امروز زنو مرد کنار هم کار میکنن فارغ از جنسیت نمیتونه که لال مونی بگیره حرف نزنه شما روی خودت کار کن این حجم از حساییت منطقی نیست یه روز شوهرت ازت خسته میشه ول میکنه میره از ما گفتن بود

همیشه حس یک زن درست میگهاون زنیکه خرااااب و هرزه هستاین دفعه دیدیشون به منشی بگو همه رو رد کنه از مط ...

اسی میگه باهم گرم نمیگیرن من خوشم نمیاد باهم حرف بزنن بعد شما چطور تشخیص دادی اون هرزه هستش?

اسی میگه باهم گرم نمیگیرن من خوشم نمیاد باهم حرف بزنن بعد شما چطور تشخیص دادی اون هرزه هستش?

داره میگه با اینکه منو دیده و می‌دونه دکتر متأهله عشوه میاد براش

میگه شماره اسی رو گیر آورده بهش فحش داده

تو ولایت شماها به چی میگن هرزه؟؟!!!!!

داره میگه با اینکه منو دیده و می‌دونه دکتر متأهله عشوه میاد براشمیگه شماره اسی رو گیر آورده بهش فحش ...

شاید اسی داستان رو داره برای ما جوری تعریف میکنه که اشتباه میکنه ما که ندیدیم رابطه شوهرش با اون دختره چه جوره من که نمیتونم راحت به کسی بگم هرزه در ضمن مودب باش

آخه شخصیتم این شکلی نیست ....😑

شخصیت منم نیست

ولی واقعا روی کانون خانوادم

روی شوهرم

روی بچه هام حساسم

از این جور زنها هم زیاد دیدم

باید به روی زنه بیاری و بنشونیش سر جاش

از یه جا به بعد جلوی خودنمایی و عشوه و نزدیک شدن به شوهرتون رو بگیری