2777
2789

دوست دارم برم خرید واسه خودم یه شلوار و شومیز و شال بخرم ولی انقدر از زندگی نا امیدم دلم نمیخواد برم بیرون افسردم کلا نا امیدم زندگی دیگه هیچ معنایی واسم نداره 😔😔😭😣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید گذشت آن را قبول کن و بهش فکر نکن چون گذشت و نمیتونی اونو عوض کنی چون گذشته 

دوم باید افکار منفی و اتفاقات بدی و انسان های بد رو که بهت بدی کردن رو فراموش کنی و از ذهنت بیرون کنی 

سوم خودتو با کسی مقایسه نکن 

چهارم باید شکر گذار باشی و چه اتفاق بد و خوب افتاد خدا و شاکر باشی 

برو دوش بگیرید و اماده شو برو بیرون 

حسبنا الله و نعم الوکیل 🫀

اول باید گذشت آن را قبول کن و بهش فکر نکن چون گذشت و نمیتونی اونو عوض کنی چون گذشته دوم باید افکار م ...

امان از سوم من همیشه خودمو با دیگران مقایسه میکنم با بقیه دخترا خودمو مقایسه میکنم میگم بقیه دخترا خیلی شیک و خانومانه رفتار میکنن اونا خیلی خوشگلن من زشتم من اصن مث دخترا نیستم مث دخترا نمیتونم رفتار کنم همیشه اعتماد به نفسم پایینه خودمو با بقیه دخترا مقایسه میکنم

امان از سوم من همیشه خودمو با دیگران مقایسه میکنم با بقیه دخترا خودمو مقایسه میکنم میگم بقیه دخترا خ ...

تو باید خودتو قبول کنی وگرنه نمیتونی اعتماد بنفس داشته باشی 

حسبنا الله و نعم الوکیل 🫀