2777
2789
عنوان

عطر ادکلن

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 17 پست
آره صبح که بیدار میشم تهوع دارم اکثرا البته بالا نمیارم هافقط و فقط حسش رو دارمو برای همین صبح ها با ...

اره منم همینجوری بودم

علایم میگرنه،،، منم باهمین علایم رفتم دکتر گفت میگرن داری مال من عصبیه،،، 

ی دکتر برو که مطمئن بشی داری یا نه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

اره منم همینجوری بودمعلایم میگرنه،،، منم باهمین علایم رفتم دکتر گفت میگرن داری مال من عصبیه،،، ی دکت ...

خب من فقط تهوع دارم

اونم همیشه نیست 

مثلا میگم معدم که بهم می‌ریزه 

تهوع صبح گاهی میگیرم

بعد بفهمم میگیرن دارم دارو باید مصرف کنم ؟

برای عطر؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب من فقط تهوع دارماونم همیشه نیست مثلا میگم معدم که بهم می‌ریزه تهوع صبح گاهی میگیرمبعد بفهمم میگیر ...

برا اطمینان برو دکتر ولی اینکه با بو عطر حالت بد میشه حالت تهوع هم داری علایم میگرنه، 

منم گاهی دارم چند روز یا چند ماه یکی دو روز دارم،،، 

بله دارو میده البته من استفاده نکردم ولی خب اذیتم ب خیلی از بوها حساس شدم با کوچکترین بو حالم بد میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍