2777
2789
عنوان

عطر ادکلن

136 بازدید | 17 پست

چرا من هیچ عطر و ادکلنی و اسپره رو نمی‌پسندم 

هر عطرو... رو میخرم یک دوبار اول خوبه دوسش دارم

ولی بعدش از بوش حالم بد میشه و حالت تهوع یا سر درد میگیرم؟؟؟

فقط یادمه چند سال پیش یک‌عطر گرفتم اسمش شب های پاریس بود خیلی خوب بود دوسش دارم 

ولی دیگه هرچی دنبال همون اسم بودم یعنی شب های پاریس خریدم دیگه اون بو رو نداشته حتی 🥺🥺

میشه یک عطر ادکلن یا اسپرت خوش بود معرفی کنید

فقط تند و شیرین نباشه 😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی نمیدونه چرا من بعد چند بار استفاده از عطر و... سر درد و تهوع میگیرم از بوش؟؟؟

میگرن نداری ؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

کسی نمیدونه چرا من بعد چند بار استفاده از عطر و... سر درد و تهوع میگیرم از بوش؟؟؟

چون 

میگرن داری

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

من همیشه جنیفر میزنم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

من کلا هر عطری نمیتونم استفاده کنم خیلی کم پیش میاد عطر بزنم چون میگرن دارم سردرد میگیرم حالم بد میشه

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

من کلا هر عطری نمیتونم استفاده کنم خیلی کم پیش میاد عطر بزنم چون میگرن دارم سردرد میگیرم حالم بد میش ...

من میگرن ندارم آخه

ولی مثلا یک عطری رو میپسندم میخرم خب

بعد چند بار استفاده از بوش حالت تهوع میگیرم 

بعد میگم شاید بوش پر شده توی ببینیم یک مدت استفاده نکنم شاید بعداً بتونم استفاده کنم بعد چند ماه هم استفاده میکنم تا میزنم حالت تهوع میگیرم 😥😥

آنقدر هم کم میزنممممم تازه نزدیک صورت هم نمی‌زنم که بوش دیر برسه به ببینیم 

باورکن به شلوارم میزنم گاهی 🥲

ولی فایده ندارد

نمی‌دونم چه جوری بعضیا وقتی از بعلت رد میشن تا چند دقیقه پشت سرشون همینجوری بوی خوب میاد 

من میگرن ندارم آخهولی مثلا یک عطری رو میپسندم میخرم خببعد چند بار استفاده از بوش حالت تهوع میگیرم بع ...

منم همینجوریم میبینی همون لحظه خوشم میاد میام خونه پشیمون میشم،،،سردرد میگیرم حالت تهوع احساس میکنم فشارم میوفته،،،، ی ازمایش بده احتمالا میگیرن داری،،، 

پیش نیومده صبح از خواب بیدار میشی حالت تهوع داشته باشی یا بیشتر مواقع بی دلیل سردرد داشته باشی؟ 

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

منم همینجوریم میبینی همون لحظه خوشم میاد میام خونه پشیمون میشم،،،سردرد میگیرم حالت تهوع احساس میکنم ...

آره صبح که بیدار میشم تهوع دارم اکثرا البته بالا نمیارم ها

فقط و فقط حسش رو دارم

و برای همین صبح ها با آب نمک مسواک میزنم تا این حسم از بین بره

ولی سر درد اصلا ندارم اصلااا