2777
2789
عنوان

واقعا برام سوال شده

190 بازدید | 17 پست

خیلیا رو تو اطرافیانم دیدم که نه اونقدرا خدا رو قبول دارن  نه نماز میخونن و نه مذهبی هستن حتی آدم خوبی هم نیستن دل میشکنن ، مغرورن خلاصه بدی هم میکنن ولی وضعشون هر روز بهتر از دیروزه 

و همه چی دارن

ولی بعضیا هر چقدر آدم خوبی هستن و دلشون پاکه خدا رو هم قبول دارن نماز هم میخونن ولی چرا بعضی وقتا هر چی آدم خدا رو صدا میزنه برای ساده ترین خواسته ای که دارع خدا بهش نمی‌ده ؟؟؟

حتی دعای پدر مادر هم پشت طرف هست ولی بازم مشکلش حل نمیشه 

حتی خیلی وقتا تو خرج خودشونم میمونن 

مگه نمیگن آدما نون دلشونو میخورن 

همه جورش هست من مذهبی چادری میشناسم کارخونه دار

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این تو قرآن هم اومده خدایی اونایی که یادش نمیکنن رو بهشون مال دنیا رو میده که دیگه اصلا سمت خدا نیان یه جورایی انگار خدا دیگه خوشش نمیاد اینا اصلا بیان سمتش اون دنیا و هم ازشون میگیره ولی وقتی هی میای به درگاه خدا و صداش میزنی یعنی اینکه خدا دوست داره صدات رو بشنوه که به هر طریقی تورو می‌کشه سمت خودش که غافل نشید ازش تو زندگی بعد هم این دنیا و میده بهت هم اون دنیارو

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

قرآن بارها و بارها این سوال رو جواب داده 

مثال میزنم بفهمی یک بیماره که دکتر ازش قطع امید کرده میگه هررر چی خواست بدید بخوره ولی ی بیمار هست هنوز بهش امیده میگن پرهیز غذایی داشته باشه فلان دارو رو بخوره یک جورایی سختی بکشه 

منم همینطور آدم بلاتکلیف میمونه واقعا

روزی هر کسی ی چیزه دیگه، اون ک فقیره شاید بی دین هم باشه فقیر باشه، 

یا خدا برکت میده یا جای دیگه جبران میشه 

ذکر امضام برای حاجت مادی خ خوبه 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 

این تو قرآن هم اومده خدایی اونایی که یادش نمیکنن رو بهشون مال دنیا رو میده که دیگه اصلا سمت خدا نیان ...

آخه اینم یکم نامردیه وقتی از خدا چیزی رو میخوای و چقدررر التماسش می‌کنی و بهت نمیده

یه قران بزار پشت تایر کامیون 

منتظر بمون یک روز یک ماه یک سال تا حرکت کنه! 

آیاحرکت میکنه! بدون راننده؟ 

وقتی تلاشی نکنه بشین تو مسجد قران حفظ کن 

اعتکاف کن روزه بگیر معصوم شو زندگیت حرکت روب جلو نمیکنه 

اون معصوما اماما پیامبرا همه کار داشتن حرف فن داشتن روزمزگی تلاش داشتن 

هرکسی نون بازور شو میخوره 

کدوم احمقی گفته کسی نون دل شو میخوره؟ 

وقتی توکارت درجا بزنی پیشرفت نمیکنی روب جلو حرکت نکنی 

حالاهی بشین بگو ایمان دارم تفاوت نداره 

یه قران بزار پشت تایر کامیون منتظر بمون یک روز یک ماه یک سال تا حرکت کنه! آیاحرکت میکنه! بدون راننده ...

مشکل اینجاست بعضی وقتا آدم واقعا تلاش میکنه ، عرق میریزه، خسته میشه ولی بازم روزی نداره

مشکل اینجاست بعضی وقتا آدم واقعا تلاش میکنه ، عرق میریزه، خسته میشه ولی بازم روزی نداره

روزی رفتگر با اون همه تلاش عرق ریختن 

با روزی مهندس معمار دکتر مغازه دار متفاوته! 

هر زوز زدن و هرکاری کردن قرار نیست روزی زیادی داشته باشه