2777
2789
عنوان

واقعا برام سوال شده

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 17 پست
این تو قرآن هم اومده خدایی اونایی که یادش نمیکنن رو بهشون مال دنیا رو میده که دیگه اصلا سمت خدا نیان ...

یه روزی به این اعتقاد داشتم ولی الان آنقدر سختی کشیدم و بخدا التماس کردم و خدا جوابم را نداده دیگه اعتقاد ندارم.

به نظرم آخوندها این حرف ها را از خودشون در میارن که دکون شون بی مشتری نشه.

وگرنه زندگی به من نشون داد هرچی ظالم تر سالم تر

آخه اینم یکم نامردیه وقتی از خدا چیزی رو میخوای و چقدررر التماسش می‌کنی و بهت نمیده

یه حکمتی هست شاید بهترش رو در نظر گرفته بهرحال ما نمی‌دونیم چیزی ولی اون خوب میدونه شاید به صلاحمون نیست فلان اتفاق بیفته شاید بد بشه خراب بشه همه‌چی و اینکه هرچیزی به موقعش اتفاق میوفته از قبل سرنوشت نوشته شده

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روزی به این اعتقاد داشتم ولی الان آنقدر سختی کشیدم و بخدا التماس کردم و خدا جوابم را نداده دیگه ا ...

آره ببخش ولی منی که اینارو میگم آخوند نیستم ولی تجربه کردم و به چشم دیدم خیلی چیزا رو ما به خدا التماس میکنیم نمیشه و بعد تقدیر یه جور  دیگری رقم میخوره خب؟ ما دلشکسته میشیم و اینا بعد یه اتفاقاتی میوفته که وقتی تو فکرش میریم میبینیم چه بهتر که نشد اگ میشد مثلا فلان جا بد می‌آوردیم خراب می‌شد یه مثال خیلی ساده میزنم من یکی رو دوست داشتم زیاد سر حد مرگ و وقتی کلی دعا کردم و تلاش کردم و نتونستیم به هم برسیم ناامید شدم درسته؟ اما بعدش با یکی دیگه ازدواج کردم و حالا که چندسال میگذره وقتی برمی‌گردم و به گذشته نگاه میکنم میگم چه خوب که نشد! یعنی بهم ثابت شد و دیدم که چجوری آدمی بوده یا الان چی شده و چه زندگی‌ای داره الان مثلا خیلی دلم بچه میخاد بعد با خودم میگم خیلی ب خدا التماس کنم شاید بچم فرزند صالحی نشه شاید کلی اذیتم کنه شاید سالم نباشه و کلی فکر میکنم درنهایت به این نتیجه میرسم که هروقت خودش صلاح می‌دونه بده

فقط 36 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶