2777
2789
عنوان

بعصیا چطور چند سال با یه پسری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 65 پست
عزیزم خب چه اصراریه حتما با همچین ادم بی شرفی تو رابطه باشی که تورو پیشکش خواستگار کنه نباشی بهتر نی ...

قرار نیست ادم با هر کسی بره تو رابطه مطمعن باش کسی که چند سال با یکی میمونه خودشم داره بهش خوش میگذره و دوسش داره

و اسیم کلا میگه وارد رابطه نمیشم برای اینکه ممکنه تهش ازدواج نباشه تهه ازدواجم ممکنه طلاق باشه الان ک طلاق اینقدر زیاد شده نمیشه اینجوری گفت ازدواجم حتما تضمینه تا ابد طرف و کنارت داری 

اگرم بخواد ازدواج کنه بهتره اشنا شه چون سنتی کم شده

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یعنی واقعا فکر میکنی کسی هست که ۲ سال با طرف دیت کنی و دستتو نگیره ؟ بوست نکنه ؟ نمیدونم وللا به من ...

بله هست کسی که به حریم احترام بذاره

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم پس کی میخواد انشاالله بیاد جلو ؟ جنگ تحمیلیه مگه من که بیش تر از ۱ الی ۲ سال به کسی وقت نمی ...

من فقط درحد خیلی کوتاه صحبت کردم و نظرم گقتم و

من خودم تصمیم میگیرم ک راجب مسائل شخصی چقدر توضیح بدم

و این مسله یه چیز شخصی بین من اون و فک میکنم بهتر ک بحث کش ندیم اینکه جنگ درست نادرستش بزرگ شدیم ک مسبت ب زندگیموت تصمیم بگیریم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
من چهارساله بایکی ام

راضی؟؟؟

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)