2777
2789
عنوان

بعصیا چطور چند سال با یه پسری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 65 پست
بعد که نیرسیدی ۳۰ ۳۵ میدیدی دیگه موقعیت ها کم تر شده چیکار میکردی ؟

هیچی

با همون ادامه میدادم نشد با یکی دیگه

الان زن ۶۰ ساله همکار شوهرمه دوس پسر داره

موقعیتا کم نمیشه بلفرض که کمم بشه یا اصلا نباشه

سرکارم میرفتم باشگاهمو با دوستام بیرونمو

یکیم پیدا میشد

نشدم نشد

عمه ی خودم تازه ۴۳ سالگی ازدواج کرده با یه ادم با موقعیت عالی

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

عزیزم شاید تو این ۵ سال یه خواستگار خوب یا یه مورد خوب براش پیش میومد خب جلوی اونا گرفته میشد

نه!

کیس بهتری اومد به طرف میگی صحبت میکنی قصدش جدی نبود پسرای این دوره پررو تر از این حرفان میگن به خاتسگارت ج مثبت بده

والا دخترای ما همه دوست پسر دارن خاستگاارم راه میدن دخترای این دوره رو اینقدر مظلوم نبینید😁

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول ترسو بودم میترسم اصن چطور باید وارد این قصایا بشم

قرار نیس که وارد این قضایا بشی

قرار نیس که دوس پسر داشته باشی و دیت اول بری سوئیتش‌

وایسا خواستگار رسمی برات بیاد بعد برو کافه باش

خاستگار سنتی کلا کمه حتی برا منی که الان با کسی نیستمم کمه شرایط و ظاهرمم اوکیه اینجوری نیست که دختر ...

عزیزم فقط منظورم خاستگار نیست که 

تا ۳۰ کلا درخواست از طرف مردا خیلی بیش تره تا بالای ۳۰ 

مورد بهتری شاید پیشنهاد بده ولی چون تو یه ربطه ی تاکسیک ابکی گیر کردی نتونی بگی بیاد جلو !

نه!کیس بهتری اومد به طرف میگی صحبت میکنی قصدش جدی نبود پسرای این دوره پررو تر از این حرفان میگن به خ ...

عزیزم خب چه اصراریه حتما با همچین ادم بی شرفی تو رابطه باشی که تورو پیشکش خواستگار کنه 

نباشی بهتر نیست ؟ 

خب الان قطعا اینجا همه بهت میگن وا دوستی چیه بشین تا مامان پسره بیاد بپسنده

ولی ولی 

چندسال با یه پسر هستن تا ببینن بهم میخورن یا نه 

اگه نخوردن خب جدا میشن 

وقتی رابطه رو مدیریت کنی که چیزیو از دست ندی هیچ طوری نمیشه

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

من الان یه دوستی دارم با دوست پسرش ۵ ساله تو رابطه ان 

دوست پسرش پا میشه میره پیش دختره انکارا که دختره اونجا دانشجوعه 

میخوابن پا میشن باهم میگذرونن 

ولی پسره اینقدر رسمی نمیدونه که بره جلو ! 

حالا تو اینده شااید 

والا من موافق این روابط نیستم در کل دوست تدارم خودمو انقدر پایین ببرم 

دیت میرم دوست پسر هم داشتم ۵ ۶ ماه ادامه دادم دیدم طرف اهل زندگی نیست کات تمام بعدی خودت میفهمی طرفت هدفش چیه تو رابطه 

خب الان قطعا اینجا همه بهت میگن وا دوستی چیه بشین تا مامان پسره بیاد بپسندهولی ولی چندسال با یه پسر ...

عزیزم با یه پسره رفته بودم دیت گفت چرا دست نمیدی چرا نمیزاری دستت. بگیرم فلان تو دیت ۲ 

فکرشو بکن !می.فت چون من از شهر دیگه میام دیدنت حتما باید دست بدی بوس بدی 😐😐😐

امکان نداره ندااااره که با یکی ۳ ۴ سال دیت کنی بعد بوس نکنی بغل نکنی حالا چیزای دیگه رو نمیگم 

خلاصه که همیشه چیزی برای از دست دادن هست 

عزیزم با یه پسره رفته بودم دیت گفت چرا دست نمیدی چرا نمیزاری دستت. بگیرم فلان تو دیت ۲ فکرشو بکن !می ...

بستگی داره به آدمی که تصمیم میگیرین باهاش دیت داشته باشین 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

خب خواستگاره خواستگاردنبال زن گرفتنه نه رفیق بازیاین که دیگه اصلا با هیچ کس نمی‌سازید مشکل خودتونه ب ...

من نگفتم با کسی نمی‌سازم 

فعلا نمیخوام وارد مسئولیت ازدواج و دلبستگی و.... یشم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
یعنی واقعا فکر میکنی کسی هست که ۲ سال با طرف دیت کنی و دستتو نگیره ؟ بوست نکنه ؟ نمیدونم وللا به من ...

خب دیگه وقتی حتی در حد دست دادن هم محدودیت دارین معلومه نباید دوست پسر بگیرین