2777
2789
عنوان

بعصیا چطور چند سال با یه پسری هستن

738 بازدید | 65 پست

خانما من همیشه برام سواله واقعا 

بعضیا چطور از سن کم با یه پسر چندین سال تو رابطه هستن ؟؟؟ 

اصن از کجا میدونن آخرش به ازدواج ختم میشه یا نه 

مثلا تو نت خوندم شیدا خلیق و همسرش کیوان اف ۱۵سال باهم دوست بودن ، خب اینا از کجا می‌دونستن آخرش میخوان ازدواج کنن؟؟؟ 

همه رابطه های دوستی که به ازدواج ختم نمیشه 

بدبختی من از اونور بوم افتادم 

من اصن نمیتونم به هیچ پسری اعتناد کنم باهاش برم سر قرار یه به قول امروزیا دِییییییتتتتتتتتتت

۲۳سالمه 

تو این ۲۳سال همش سعی کردم از پسرا دوری کتم ، چون واقعا خیلی‌هاشون عوصین و لاشی ، چشمم میترسه 

فک نکنم من حتی بتونم ازدواج کنم ، چون بدبینم بهشون 

اونوقت چقدر بعصی دخترا نترسند راحت با پسرا دوست میشن، میرن مسافرت ، بیرون ، تفریح،  گردش ، و......

کلی دو ست پسر عوص میکنن 

بعد چندین سال با یکی تو رابطن 

من حتی یکیو می‌شناختم میگفت فبل ازدواج ۱۳سال با همسرم دوست بودیم

یه تایپک همینجا دیدم یودم میگفت دیت اول میره ازم خواسته برم سوئیتی که اجاره کرده 

خودشم میگفت فک نمیکنم مشکلی پیش بیاد 

یا مثلا اینا نمی‌ترسند ازدواج که کردن به قول خودشون ، اکسشون از فامیلای داماد در بیاد یا مثلا وهرشون بعدها بفهمه که با چند نفر بوده ؟؟؟ 

میدونم پسرا هم خودشون اینطورین ، حتی پسراهم مثلا نمی‌ترسند بعدها زنشون بفهمن با چند نفر بوده ؟؟؟ 

انگشت نما بشن ؟؟؟

بعضیا دخترا واقعا نترسن

ایکاش منم یکم دل و جرعت داشتم

حداقل دیگه دیت ساده رو میرفتم 

بدبختی هیچیم بلد نیستم 

یکی منو روشن کنه 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم با چن نفر دوست بودم

مگه قراره با هرکی دوستی ازدواج کنی

مگه ازدواج چیه که انقد تشنه ازدواجید

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

من شش سال دوست بودیم 

از هفده سالگی 

بالاخره آدم طرفشو می‌شناسه و میبینه ارزش صبر کردن داره یا نه 

باهمم بزرگ شدیم رشد کردیم پیشرفت کردیم 

عجله ای برا ازدواج نداشتم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من خودم با چن نفر دوست بودممگه قراره با هرکی دوستی ازدواج کنیمگه ازدواج چیه که انقد تشنه ازدواجید

نه خب همه که مثه شما فکر نمی‌کنند 

به هرحال وقتی میرن تو رابطه یه هدفی باید داشته باشه دیگه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
من شش سال دوست بودیم از هفده سالگی بالاخره آدم طرفشو می‌شناسه و میبینه ارزش صبر کردن داره یا نه باهم ...

اخه خیلیا بودن بعد چند سال دوستی کات کردن 

اینا ینی احتمال نمیدادن یه روز کات کنن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

شیدا خلیق دوست خانوادگی بودن پس ره میگفت یواش یواش جلوم قدش بلند شدو خانوم شد منم یواش یواش دلم رفت براش .ولی دیدم اونایی که سالیان سال دوستن چه چالشاییو از سر گذروندن چه قهرو اشتیا شاید کات کردن دوباره .همین بلاگره تو اینستا سپیده س چیه اونم از دوم راهنمایی با پسره بود تا الان بیست سال دوست بودن همش قهرو اشتی الانم نامزد شدن باز جدا شدن هی جدا میشن هی نامزدی اینا 

وا. یعنی چی خب؟ تو طرف رو می‌شناسی کم‌کم و رابطه‌ت جدی می‌شه باهاش دیگه. با مراقبت از رابطه و بلوغ ع ...

به هر حال احتمال هرچیزی هست 

خیلیا تو این سایت میان میگن بعد چندین سال مثلا ۸سال باهاش سر یه مسئله کوچیک کات کرده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

بعد هم قرار نیست رابطه حتما به ازدواج برسه. هدفمندی رابطه یعنی دوتاتومن از آینده رابطه‌تون تصور مشابهی داشته باشید و مثلا بدونید اگه رابطه‌تون خوب پیش بره هردوتون هدفتمون ازدواجه. نه این‌که با هر کی رفتی تو رابطه بخوای حتما به ازدواج برسه.

نه خب همه که مثه شما فکر نمی‌کنند به هرحال وقتی میرن تو رابطه یه هدفی باید داشته باشه دیگه

ک اون هدفم همیشه ازدواجه و هیچ پسری جدی نمیگیرتتون و بجای اینکه پسرا اصرار کنن شماها اصرار که اکثرا التماس میکنید

در اخر ماها ازدواج کردیم و شماها همچنان اصرار میکنید چیبگم والا

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بعد هم قرار نیست رابطه حتما به ازدواج برسه. هدفمندی رابطه یعنی دوتاتومن از آینده رابطه‌تون تصور مشاب ...

خب پس آسیب‌های روحی بعدش چی؟؟؟ 

به حرف آسونه ولی عمل نه 

شما فرص کن با یکی ۵سال تو رابطه هستی ،به هرحال یه حسابی بوجود میاد دیگه

اگه خدا بخواد میشه 😍😘