2777
2789
عنوان

بعصیا چطور چند سال با یه پسری هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 65 پست
به هر حال احتمال هرچیزی هست خیلیا تو این سایت میان میگن بعد چندین سال مثلا ۸سال باهاش سر یه مسئله کو ...

ببین معمولا هیچ رابطه‌ای یهویی کات نمی‌شه. نشونه‌هاش هست و مشکلات حل نشده باعثشه. فقط طرف متوجه نشده یا سرسری گرفته‌تشون. 

به هر حال اعتماد لازمهٔ هر ارتباطیه. قدم به قدم بیش می‌ره دیگه.

نه خاموش بودن خوب نیست دارم کور میشم از بی نوری

من خودم ۷ سال بایکیم مشکلی نداشتیم 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ک اون هدفم همیشه ازدواجه و هیچ پسری جدی نمیگیرتتون و بجای اینکه پسرا اصرار کنن شماها اصرار که اکثرا ...

نع منطورمو متوجه نشدی 

عصبی شدی و خیلییی تعصبی داری جوابمو میدی، نمیدونم چرا 😅

منطورم اینه به هر حال دو طرف عشق و احساس و وقتشون صرف میکنن 

بعدها حس نمیکنن ۵سال از عمرشون الکی صرف یه آدم کردن

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
خب پس آسیب‌های روحی بعدش چی؟؟؟ به حرف آسونه ولی عمل نه شما فرص کن با یکی ۵سال تو رابطه هستی ،به هرحا ...

آره. ولی از همون اول قرار نیست قصدت این باشه که حتما ازدواج کنی. من با پارتنرم همون اول هر دومون صحبت کردیم و گفتیم اگه رابطه‌مون خوب بود هدف نهایی ازدواجه. ولی هیچ‌کدوم هموم اول که مطمئن نبودیم حتما می‌خواییم با همین آدم ازدواج‌ کنیم. به مرور زمان با شناخت بیش‌تر و خوب پیش رفتن رابطه مطمئن‌تر شدیم.

گلم بهترینها برات ارزو میکنم واقعا پسرا خیلی عوضی هستن میخوای صحبت دختری تو نی نی سایت خصوصی درخواست داد سرنوشتش بگم دیت اول

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

گلم بهترینها برات ارزو میکنم واقعا پسرا خیلی عوضی هستن میخوای صحبت دختری تو نی نی سایت خصوصی درخواست ...

ممنون قشنگم 

مزاحمت نمیشم گلم 

منم زیاد شنیدم از این داستانای بد که برای دختر بد بوده

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
نع منطورمو متوجه نشدی عصبی شدی و خیلییی تعصبی داری جوابمو میدی، نمیدونم چرا 😅منطورم اینه به هر حال ...

خب نه چرا ؟ بلاخره اون اایم بهشون خوش گذشته کنار هم لذت بردن حالا نشده

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

شماخودمنی منم ۲۳سالمه تاحالا ازترس همین چیزایی که گفتی دوست نشدم

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد» ... ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم 
اخه خیلیا بودن بعد چند سال دوستی کات کردن اینا ینی احتمال نمیدادن یه روز کات کنن

همه احتمال میدن 

منم احتمال میدادم 

اما وابسته نبودم 

ادمم شناخته بودم

هفده سالگی دوست شدم هر کس دیگه بود الان هنوز پشت کنکور مونده بود 

من کنکور دادم دانشگاه تاپ قبول شدم کل دانشگاه رو ممتاز بودم استعداد درخشان شدم سه روز بعد فارغ‌التحصیلیم رفتم بهترین شرکت شاغل شدم 

ایشونم سرباز بود بعد ارشد داد رتبه برتر شد یک شغل خوب رفت 

ما پیشرفت کردیم 

کنار همدیگه 

رابطه خوبی هم ساختیم 

قرار هم نیست اگر کات شد آسمون به زمین بیاد 

زن و شوهر بعد ده سال طلاق میگیرن  

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
ک اون هدفم همیشه ازدواجه و هیچ پسری جدی نمیگیرتتون و بجای اینکه پسرا اصرار کنن شماها اصرار که اکثرا ...

دقیقا همینه

خودشون رو کوچیک میکنن پسر ها هم فهمیدن دیگه چطوریوبا چه ادبیاتی میتونن ازدواج پرمسئولیت رو برای خودشون طور دیگه بدون مسئولیت داشتن ،  انجام بدن.

🔴 سلام این حساب توسط دو کاربرخانم و آقا قابل بررسیه موقع نوشتن کلمات دقت کنین✅👈😱 آیا میدانید؟!😱  اولین موجودی که مقایسه کرد شیطان بود 👺😱 گفت خدایا این از گِله و من از آتشم و ۶ هزار سال عبادت کردم!!! توی سایت؛ تاپیک های که میگن بیاید از خوبی های شوهرتون یا بدیش بگید یا از حقوقتون، از کادوی تولد یاروز زن، عکس از زندگی یا هر تایپک سمی و حال بد کن که سبب ایجاد مقایسه میشه متنفرم و حتما تذکر میدم،چون شما فکر نمیکنید در بطن این تایپک ها، دیگرانی حسرت میخورن 😱 زندگیمونون رو تو چشم نکنیم اگه خوبی داریم نزاریم کسی حسرتش رو بخوره این حسرت برکت زندگیمون رو قطعا کم میکنه👌یکی از مصداق های شکر نعمت اینه نزاریم کسی حسرتش رو بخوره اگه هم ناراحتیم که تایپک میزنیم شوهر شماهم فلانه؟و بمهانه؟ شک نکنید بقیه هم گرفتاری دارند فقط از قدیم گفتن هیچ ماست فروشی نمیگه ماستم ترشه!! پس فکر نکنید فقط شما مشکل دارید نه شما فقط از زندگی بقیه خبر ندارید و ظاهر قضیه رو میبیند یادتون نره✅👈 هییییچ هیییچ ماست فروشی نمیگم ماستم ترشه! هیچ کس نمیاد کمبود و کسری زندگیشو لو بده !  پس چه موضوع خوب چه موضوع بد، لطفا اینقدر تایپک مقایسه نزنید درست نیست!! فکر کردن خیلی خوبه وقتی فکر میکنیم کمتر اشتباه و بهتر عمل میکنیم عیبمونم میفهمیم🛑،✅ قلم میزنیم به نیت افزایش آگاهی ✅ مرضیه کشوری یک مربی خوب برای افزایش سیاست در زندگیه،✅ دوره زندگی مومنانه هم در تنها مسیر آرامش خوبه✅ کانال ایتای  تربیت جنسی فرزندان علی میریان، عالیه اینم آیدیش alimiriyan ✅، اینارو معرفی کردم چون آدمیزاد نیاز به آگاهی داره تا بتونه رشد کنه، کسی که آموزش نبینه و بشینه پشت فرمون، تصادفشم زیاد میشه! پس آموزش ببینیم 🙏✅ راستی اگه تنهایی یا میخوای آروم بشی، وضو بگیر چند دقیقه با خدا خودمونی حرف بزن،اگه امتحان نکردی طبیعیه باور نکنی چقدر موثره! بگو خدایا فلانی دلم شکست بگو کوچولو هستم توانایی حل مشکلم رو ندارم تو کمکم کن بگو فقط تویی برام، عزیزانم هم هدیه تو هستن، خیلی وقتا خطر رو ازم دور کردی که خودم نفهمیدم... بگو کمکم کن حست کنم، چرا با همه میخوایم حرف بزنیم اما از منبع آرامش دوریم؟؟ هر روز باهاش حرف بزنیم👌✅