2777
2789

من تولدم امسالم دقیقا همیجوری بود کاملا تنها بودم اصلا هیچکس یادش نبود نشسته بودم تو اتاق با بغض زیاددد هی میخواستم گریه نکنم😭😭 بعد تازه مامانم بهم گفت چرا کیک خامه ای میخوری چمیدونم دیابت میگیری من دیگه زدم زیر گریه خیلی حالم بد شد💔💔

واقعا حس میکنم هیچکس مثل من انقدر بی کس و کار نیست😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منی که تنهایی زندگی میکنم 😀عادی میشه برات من خودم هرسال میرم جلوی آینه به خودم تبریک میگم میرم بیرون واسه خودم کادو میخرم دسته گل میخرم اون کادو رو هم میدم کاغذ کادو دورش بپیچن میرم جلوی آینه ولوم اهنگ و هم میدم بالا تولد میگیرم 

۸ساله که اینجوری واسه خودم تولد میگیرم روز دخترمیگیرم تازه حال هم میکنی 

مهندس 

من موندم روز تولد چه فرقی با روزای دیگه داره ؟

بیشتر باید خودت حواست بخودت باشه بشینی بگی من تو این سالی که گذروندم اینجا ها پیشرفت کردم ایول بهم ، اینجاهاهم ضعف داشتم که باید روشون کار کنم 

خودت حال خودتو خوب کن آدما بیل زن خوبی باشن باغچه خودشونو بیل میزنن