2777
2789
عنوان

شوهرم خودش بزورررر مجبورم میکنه

205 بازدید | 4 پست

ک بریم برای همیشه خونه مادرش زندگی کنیم 

ولی با رفتارای مادرش نمیشه سازگاری کرد (ابنم یگم مادرش هر کاری بکنه حق ب مادرش میده حتی مادرش فحشمم بده) 

من نهایت بتونم از عید تا تیر دووم بیارم ینی سه چهار ماه

خلاصه همش میگ عرضه نداشتی بمونی و مادرم پیره کلی از این حرفای مفت

دیروز بحثمون شد

گفت تو ک نمیمونی خونه مادرم پس تو چه سختی کشیدی ک همش میگی اونجا سخت میگذره و اینا میگ بگو منم بدونم 

باز برگشته میگ تو اون تایمی ک خونه مادرمی خاهرامم نمیان خونه باباشون🙄😐😐(بخدا خاهراش تو ماه سه بار نیان در حد سه چهار روز میمونن) 

نمیدونم کی این حرفو بهش زده ک گفته

شاید خودش از خودش در آورده

نمیتونم هضم کنم

این ب گفته خودش من بدم من خودخواهم(بخدا اصلاااا اونجوری نیست) من تا اونجا خاهراش و داداشاش نمیان خونه مامانشون

پس چرا مجبورم میکنه برای همیشه بریم با مادرش زندگی کنیم؟ 

مگ آدم کسیو ک بده و بدرفتاره بهش میگ بریم مادرم و پدرمو نگه داریم؟؟؟ 

من نمیفهمم بخدا

کاربریمو فعلا با دوستم مشترکیم. تعلیق شده تا پیجش برگرده اینجا براش تاپیک میزنم

خب نرو و این با صراحت بگو این قبل ازدواج مطرح نکردی و من حاضر نیستم بیام با این شرایط هر تصمیمی بگیری باهات موافقم🌹

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم  خونه های مجزا ،به شدت رابطه مون با احترام هست و هیچ مشکلی نداریم ولی به شما توصیه میکنم اصلا نری با مادرشوهر یه جا زندگی کنی از توصیفاتت معلومه اولین دردسرت شوهرت هست گوش به حرفش نده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر