2777
2789

من خودم روز قبل تولدم برا خودم یکم کیک خامه ای گرفتم اوردم روز تولدم مامانم یهو در اومد گفت انقدر کیک خامه ای نخور دیابت میگیری و فلان منم زدم زیر گریه گفتم مثلا تولدم بوده هیچکدوم یه کلام در نیومدید یه تولدت مبارک بهم بگید بعد الان بهم میگی شیرینیم نخورم؟ بعدشم دعوامون شد 

به نظرتون حق با کیه؟😭 من خودم برا مامانم روز تولدش کادو خریدم با اینکه پول ندارم خیلی قلبم شکست💔💔

به خدا با پیرزن ۱۰۰ ساله روز تولدش اینجوری رفتار نمیکنن که با من ۱۹ ساله رفتار کردن😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی لوسی عزیزم انتظارت برای تبریک نابجا نبوده اما اینکه مامانت بهت گفته شیرینی زیاد نخور دیابت میگیری هم چیزی نیسست که بخاطرش بخاوای اینجوری شانتاژ کنی

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
زیادی لوسی عزیزم انتظارت برای تبریک نابجا نبوده اما اینکه مامانت بهت گفته شیرینی زیاد نخور دیابت میگ ...

اون دید که من چقدر ناراحتم که هیچکی یه تبریک خشک و خالی به من نگفته 

تو چشمام اشک جمع شده بود همینطوریش دیگه دست خودم نبود اون حرفو که زد حالم خیلی بد شد 

چن سالته

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

اون دید که من چقدر ناراحتم که هیچکی یه تبریک خشک و خالی به من نگفته تو چشمام اشک جمع شده بود همینطور ...

ای بابا دختر زندگی پراز فراز و نشیب های عجیب و غریب و سخته اگه برای همچین چیزی بخوای همچین واکنشی نشون بدی تو یان دنیای وانفسا کلاهت پس معرکه اس 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

تولدت مبارک عزیزم

حق با تو بوده ولی من به شخصه یاد گرفتم با یه چیز هایی نمی شه جنگید فقط باید بی محلی کرد

تو هم‌ دیگه وقتی مامانت بهت گفت چرا شرینی می خوری یا هرچی بجای دعوا بی محلی کن فقط

این جوری اعصاب خودتم خورد نمی شه