2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه متاهل بیاین معنی این حرف شوهرم چی هست به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4485 بازدید | 99 پست
حق که داره ولی جامعه مرد سالار ما این حقو بهش نداده متاسفانه

حق گرفتنیه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق گرفتنیه

نظراتتو خوندم تا حدودی موافق هستم باشون ولی شما در شرایط من نیستی نمیدونی شوهرم چه شخصیت زورگو و بد دهن و عصبی داره اگه باش مخالفت کنم دمار از روزگارم درمیاره تو هر زنینه ای محبورم کوتاه بیام چون حریفش نمیشم

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

نظراتتو خوندم تا حدودی موافق هستم باشون ولی شما در شرایط من نیستی نمیدونی شوهرم چه شخصیت زورگو و بد ...

من به شما حق میدم و منظور حرفم کلی بود در جواب کامنتای ایشون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
حق گرفتنیه

اینا شعارن عزیزم چطور بگیرن حقو ؟با دعوا و جنگ و جدل ؟

خودم تو زندگیم مشکل زیاد دارم و همسرمو دوست ندارم ولی نمیتونم مخالفت کنم با رابطه جنسی چون وضعم از اینی که هست بدتر میشه دوتا بجه بزرگ دارم و به هیچ وجه شرایط جدایی ندارم

وا چه ربطی داشت اکثر خانوما موی زائد دارن

عزیزم من گفتم از نظر من ربطی داشت؟؟؟😐😐 از نظر مردا اینه حتی دوتا تار موی زائد کافیه روی چونه یا خط ریشت در بیاد و اونا ببینن مثلا شوهر من به شوخی به خواهرش میگه تو داداشمی نه خواهر

حالا من گفتم شاید استارتر موی زائدی چیزی داشته که شوهرش این حرفو زده

اگه حرفامو کامل خونده باشی باید دیده باشی که ادامش اینم نوشتم که شاید هم بی دلیل حرفی زده که فقط حرص در بیاره

موی زائد ندارم که قیافم زنونه هست اتفاقا

پس وقتی ایرادی نداری حرفشو واسه خودت بزرگ و با اهمیت نکن عزیزم قرار نیست با حرف اشتباه اون تو به خودت شک کنی

شاید خواسته فقط حرصتو در بیاره. یا مثلا شاید منظور شوهرت از زن بودن اینه که دائم آرایش داشته باشی و لباس های رنگارنگ بپوشی یا محبت و عشوه و اینجور چیزا داشته باشی 

پس با این اوصاف منم مردهستم چون چونم پره از موی ضخیم خط ریشم دارم 🥲

😂😂 نه بابا این حرفا چیه، بعضی مردا واسه خودشون یه چیزی میگن مثلا میخوان شوخی کنن

شما بخاطر مشکلات هورمونی این موهای زائد رو داری

وقتی هورمون های زنانه تو بدن کم بشه موی زائد صورت زیاد میشه

خواهرشوهر من موهای صورت و چونه رو اصلاح نکنه مثل یه مرد میشه واقعا، رفته دکتر دارو مصرف میکنه الان کمتر شده نسبت ب قبل

پس وقتی ایرادی نداری حرفشو واسه خودت بزرگ و با اهمیت نکن عزیزم قرار نیست با حرف اشتباه اون تو به خود ...

شاید چون  مادر و خواهراش خیلی به خودشون میرسن یه وصله ناجوریم من تو این خانواده

یا رَبّی ،مَن لی غَیرُک؟❤️

کاش همینطور باشه شما نمی‌شناسیش چقدر پیله هست تا دکتر نبره ول کن نیست ممکنه حتی خونه رو زیر و رو کنه ...

یجوری زرنگ باش نفهمه علت بچه دار نشدنت رو، دکتر هم رفتی از قبل باهاش هماهنگ باش، بلکه روی حساب نازایی بیخیالت بشه طلاق بده