2777
2789
عنوان

خانومای با تجربه متاهل بیاین معنی این حرف شوهرم چی هست به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 4485 بازدید | 99 پست

عزیزم . تو بخاطر چرت و پرتی که اون میگه به خودت شک نکن مردا دهنشون عین ک ون بچه اس یهو میرینن با حرفاشون

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

کاربریتو گم کرده بودم لیلا تو هنوزم درگیری با این شوهر؟ گمان کرده بودم تا الان جداشدی بهش بگو یکیو تو ده راه نمیدادن سراغ خونه کدخدا رو میگرفت بگو دنبال راه فرارم شر خودتم کم کنم از سرم بچه میخوای به احتمال زیاد میخواد بچه بیاری گرفتار بشی هیچ وقت زیر بار بچه دار شدن نرو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یواشکی قرص بخور 

منم یواشکی قرص میخورم هرچند همسرم طبیعی جلوگیری میکنه.

اگر رفتی دکتر هم به دکترت بگو که شوهرت خیانت کاره و هنش بحث دارید سر همین خودت نمبخوای یه بچه بدبخت بشه 

اونم درکت میکنه و به شوهرت میفهمونه که مشکلی نداری و خیلی ها تا مدت ها اقدام کردن و نشدن و دست به سرش میکنه.

بهتر ب قرص خوردنت ادامه بده بزار همین تفکر هم ذاشته باشه ک ایراد داری بسا طلاقت بده،تازه وانمود کن توام بچه میخایی و دوست داری باهاش بمونی

غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟ امروز هفده مهر نذر حدیث کسا برداشتم برای انتظار میدونم ک پشت این میام مینویسم انتظار پونزده ساله من ب لطف پنج تن آل عبا تموم شد و همه چیز اونجور ک میخاستم با خوشحالی و رضایت و برکت سر اومد💕😍