2777
2789

بچه ها از اینا هست یا همش تبلیغه؟😂

تو اینستا دیدم 

من شهرستانم

میشه ازشون پیدا کرد ؟ 

کسی هست خریدع باشع؟

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره از این لباسا تو پاساژای تهران پرهولی نمیدونم پیجه معتبر هست یا نه

نخریدین شما ؟

من شهرستانم فک نکنم بتونم پیدا کنم

(از سال ۱۳۹۹سایت رو میشناسم و از ۱۴۰۰عضو شدم متاسفانه کاربریام ترکیدن و این ۴امین کاربریمه عضو جدید نیستم ))

اره عزیزم.من خودم چند تا دارم.

واقعا ؟ 

عکس ندارین ازشون ؟ 

سفارش دادین یا حضوری گرفتین؟

اُوِرال یعنی سرهمی کت هم که روش داره من دارم این مدلی از یه پیج خریدم ولی جنسش مازراتی نیست مثل این

پیجشو داری ؟ 

ب نظرم مازارتیش خوب یاشع

واقعا ؟ عکس ندارین ازشون ؟ سفارش دادین یا حضوری گرفتین؟

عکس ندارم ازشون ولی همه رو حضوری خریدم.

پیشنهادم هم بهت اینه که حضوری بخری.چون این مدل لباسها خیلی مهمه که فیت تنت بشه و بشینه به تنت.یکم تنگ و گشاد باشه خیلی بد میشه.

عکس ندارم ازشون ولی همه رو حضوری خریدم.پیشنهادم هم بهت اینه که حضوری بخری.چون این مدل لباسها خیلی مه ...

تهران گرفتی ؟