2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم 44 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 86 پست
خب من از شلوغی خوشم نمیاد همش میخواد با خانوادش باشه که من حوصله شونو ندارم ولی خب سعی میکنم مایه ی ...

خب شاید فضای خونه خودتون جوریه ک دلش میگیره برای همین هی میره سمت اونا

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

خب شاید فضای خونه خودتون جوریه ک دلش میگیره برای همین هی میره سمت اونا

نه اصلا . تایم زیادی سر کاره 

آخر هفته ها با خانوادش هستیم  وقت دیکه هم فیلم می‌بینیم تولد ش هم یه روز خانوادش بودن دیشب هم با خانوادم مهمون برادرم رفتیم بهترین رستوران شهر بعدش کفت مامانم فلانه بابام فلانه اون پیرزن و ببین اومده رستوران وای اونو ببین هنوز مادر داره و....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسمش چیه ؟ خانمه یا اقا؟ شمارشونو دارید ؟

دکتر مشیت محمدزاده آقاست.شمارشو توی نت بزنی میاره یک پیج داره توی اینستا اونجا شمارشو زده،توی اینترنت سرچ کن پیجو میاره

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

نه اصلا . تایم زیادی سر کاره آخر هفته ها با خانوادش هستیم وقت دیکه هم فیلم می‌بینیم تولد ش هم یه رو ...

سلام عزیزم 

ممنون میشم درخواستم قبول کنید 

ازتون یه سوال خیلی مهم دارم شاید بتونید بهم کمک کنید 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
متاسفم اگر سوالی دارید همینجا بپرسید

عزیز شما تو یکی از پست هاتون گفتید 

سید فرهاد کریمی اهل اهواز مشکلتون حل کرده وشماره شون ندارید 

خواستم ازتون بپرسم قبل از اینکه شمار شون حذف کنید از چه کسی گرفته بودید نمی‌تونید یک لطف درحقم کنید بهم بگید 

عزیز وقتی یه شماره از گوشی حذف میشه توی تلگرام وروبیکا وشبکه ی پیام رسان دیگه میمونه میشه یک چک کنید ببینید میتونید پیدا کنید 

منم مشکل بزرگی دارم 

اجرتون به امام حسین درحقم خواهری کنید 

خیلی دارم سرکوفت میخورم وغصه 

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
عزیز شما تو یکی از پست هاتون گفتید سید فرهاد کریمی اهل اهواز مشکلتون حل کرده وشماره شون ندارید خواست ...

عزیزم ما تو یه مسافرت از یه خانم کرمانی شمارشونو گرفتم که متاسفانه اون خانم هم تو کرونا فوت شدن  هیچچچچچچچی ازش ندارم بخداااا تو هیچ پیام رسانی هم نیست 

عزیزم ما تو یه مسافرت از یه خانم کرمانی شمارشونو گرفتم که متاسفانه اون خانم هم تو کرونا فوت شدن هیچ ...

ممنونم عزیزم 

گلم فقط یه سوال 

اسم روستای سید فرهاد ندارید ؟