2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم 44 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 86 پست
همه میدونن اینا خفیف ترین داروهای ضد افسردگی هستن که داروخونه بدون نسخه هم میده...عادت کنه به ارامش ...

همه هم بدونن همه دکتر نیستن راجب دارو های اعصاب یکم مطالعه داشته باشی متوجه میشی استفاده سرخودش از افسردگی بدتره 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ببرش پیش دکتر محمدزاده روانپزشکه خوب میشه.برادر من یک سره گریه میکرد یک نسخه رفت اوکی شد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه میدونن اینا خفیف ترین داروهای ضد افسردگی هستن که داروخونه بدون نسخه هم میده...عادت کنه به ارامش ...

استامینفون هم بدون نسخه میفروشن دلیل نمیشه بدون نسخه بخوری  2 روز میخوری روز سوم عادت میکنی بعدشم مجبوری بری قوی ترش کنی

کاربر اقا هستم . کاربری حنیفیون (کنکوریا میتونن از تاپیکای اون کاربریم استفاده کنن درباره کتاب ها و کلاس های کنکوری توشون توضیح دادم)

افسردگی داره فوت اونارو بهونه کرده بعد ۷سالدارو درمانی میخواد اگه دکتر برو نیس خودت از داروخونه فلوک ...

تجویز  داروهای روان  نیاز به بررسی بالینی داره 

داروی سرما خوردگی که نیست همینطور که نمیشه خودسرانه مصرف کرد این دارو ها عوارض دارن 

در افسردگی همراه با سوگ دارو به تنهایی جواب نمیده و روان درمانی خیلی اهمیت داره که بتونه از اون سوگ گذر کنه و به زندگی عادی برگرده

عزیزم همسر من اصلا دارو نمیخوره کلا خانوادگی اخلاق های مزخرف زیاد دارن مثلا سرماخورده هم میشن میگن باید بدن کنار بیاد دارو نمیخورن خیلی  خاص هستن مناسفانه

تجویز داروهای روان نیاز به بررسی بالینی داره داروی سرما خوردگی که نیست همینطور که نمیشه خودسرانه م ...

من بهش کلا دارو نمیدم از جلوی خودم نگران نباشید 

ادم بعد غم عزیز کلا داغون میشه مخصوصا اگه پدرمادرش باشن حتما خیلی وابسته بوده و کسی جزاونارو نداشته گناه داره بیچاره سعی کن نزاری بره تو فکر و همش دورش شلوغ و شاد باشه فضا

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!! 

خیلی زیاده منم عزیزانم و از دست دادم نه که درک نکنماا ولی خب 7 سال گذشته

میگن خاک سرده 

ولی انگار برای همسرت خاک اموات سرد نیست  داره اذیتش میکنه  

حالا قبول کنه مشاور بیاد  خوب میشه دارو بهش میدن بهتر میشه

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

استامینفون هم بدون نسخه میفروشن دلیل نمیشه بدون نسخه بخوری 2 روز میخوری روز سوم عادت میکنی بعدشم مج ...

اینجا فقط اینطوریه ما که انقدر کشورای دیگه کشورای دیگه میکنیم همون کشورا استامینوفن و سرماخوردگی رو هم بدون تجویز پزشک نمیدن پزشکاشون هم حتی این دارو هایی که برای ما دم دستیه راحت نمینویسن 

من شهرستانم

تلفنی مشاوره میده و دارو میده برات

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

ادم بعد غم عزیز کلا داغون میشه مخصوصا اگه پدرمادرش باشن حتما خیلی وابسته بوده و کسی جزاونارو نداشته ...

خب من از شلوغی خوشم نمیاد همش میخواد با خانوادش باشه که من حوصله شونو ندارم ولی خب سعی میکنم مایه ی آرامشش باشم

کمک لازم داره ، دارو ضد افسردگی ، دکتر

سلام عزیز جان 

یه سوال من از یک روانپزشک مشاوره گرفتم گفتن دارو لازمی و نوشتن فعلا ندیدمش 

اما میترسم چون گفتن تحت نظر دکتر بعدش کم کم قطعش کنید