2777
2789
عنوان

بچه ها همسرم 44 سالشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 86 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش صحبت کن درسته مرگ عزیزان سخته  

ولی چیزی هست ک همه ما باید قبولش کنیم برای همه ما هست 

بگو اموات وقتی ببینن تو ناراحتی نه ب خوابت میان 

نه اون دنیا اروم و قرار دارن 

بگو بیا براش خیرات بدیم  تا ارامش بگیرن 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

باهاش صحبت کن درسته مرگ عزیزان سخته ولی چیزی هست ک همه ما باید قبولش کنیم برای همه ما هست بگو اموات ...

بعد 7 سال باورت نمیشه که بگم هر شب تو خوابش میان و ول کن نیستن

هرکس دیگه ای هم تولدش شب قبل فوت عزیزاش باشه طبیعی بنظر میاد ناراحت باشهحالا اینکه بقیه مواقع هم نار ...

بعد 7 سال به پیرزن های پیر خسارت میکنه میگه ببین اونو داره راه میره فقط مامان من تو این دنیا اضافی بود و.....

بعد 7 سال؟،؟

عزیز همونطور که مثلا طرف ۴۴ سالشه و باز براش تولد میگیرین و دوسدارین شادی و جشن باشه اونم ۷ ساله اون روز غم و اندوه میگیره . اونم بدتر که فردای روز تولدش فوت شده انگار مبگه من امروز شادی کنم فردا بابام فوت شده سالگردشه نه عزیز نمیشه درکش کنین ولی اگه بقیه ۳۶۵ روز سال هم در ابن حد دپرس و ناراحته ببرید روانشناس