2777
2789

بچه ها من اصلا تا الان اصلا خواستگار راه ندادیم خونه

ولی اینسری خیلی اصرار دارن ک حداقل همو ببینیم و...

الان من موندم وقتی میگن برید حرف بزنید چی بگم🤣

من ی مشکلی ک دارم نمیتونم جدی باشم میترسم اون وسط شوخی کنم بگن دختره ی تختش کمه😂😂

من همین ۳تا سوال پایینو  میپرسم نگن لاله دختره🤣

معیارتون برا ازدواج چیه؟

پوشش طرف مقابلتون چطور باید باشه؟

طرفتونو محدود می کنید یا ن؟

بنظرتون شوخی کنم بخندم زشته؟نمیدونم چ کنم دست خودم نیس ک چرتوپرت میگم😭

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

حای اگر حرفم داشته باشی تو چند جلسه اول فعلا شنونده باش

اون قراره خودشو پرزنت‌کنه تو ک انتخاب شدی فعلا😅

از سگ کمتر کمتر کمتر اگر بیام نی نی سایت هرموقع دیدین با تاکید بهم بگیدد🔨غمگین ترین تصمیم مهاجرت بود ک خیلی طول کشید تا بپذیرم و برم دنبالش،ولی الان بابت اون تصمیم غمگین طولانی خوشحالترین و شکرگذارترینم،خوشحالم ک در کنار اصیلترین دیندارترین غیورترین فرزندان کوروش💔 نخواهم زیست *امروز دلم خواست بنویسم نزدیک ب پانزده ساله منتظرم امروز ک روزها را شمردم دلم ب حال خودم سوخت پونزده ساااال هرشب انتظار و دعا و نذر و نیاز و شکست ...دعام کنید حتی الانم با ناامیدی و خستگی نوشتم دعام کنید یعنی تموم میشه این انتظار یا اینکه من تموم میشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه سوالای چرت و پرتی هم قراره بپرسی

طرفتونو محدود میکنید یا نه؟

اونم میگه نه قربان🤡 محدودیت کجا بود🤡

انگار مثلا قراره راست بگن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

منم یه خواستگار داشتم خیلی نزدیک بودن بهمون،همسایه و دوست چندین ساله خانواده و فامیل خیلی خیلی دور

اولش خیلی استرس داشتم🚶🏻‍♀️بعد خجالتی میشدم هعی و..

ولی ببین وقتی بحث باز شد و سوال پرسیدین از هم دیگه کمتر اذیتی و راحت تری به اصلاح.

والا سوالاتت هم بستگی داره که ملاکات چی باشن،اینکه به خودشناسی رسیدی و میدونی چی میخوای یا نه

شوخی هم بهتره نکنی .نه زیادی سنگین باش نه خیلی شل و ول

اگه شوخی کرد یا جوکی گفت ملایم لبخند بزن و آروم بخند.

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی عزیزم

🦋✨

طرفتون رو محدود میکنید که کاملا مشخصه جوابش نه هست! 

باید از زیر زبونش بکشی مثلا بگی من کلاس های مختلف اموزشی میرم، با دوستام رفت و آمد دارم ببینی واکنشش چیه

کاروانی شکر از مصر به شیراز آید/اگر آن یار سفر کرده ی ما باز آید✨

بزار اقا حرف بزنه تو ادامش بده. حرف تو حرف بشه بهتر میتونی ببینی چجور ادمی هس. این سوالا واقعا دیگ خ ...

خب پ من چی بپرسم اخه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
چه سوالای چرت و پرتی هم قراره بپرسیطرفتونو محدود میکنید یا نه؟اونم میگه نه قربان🤡 محدودیت کجا بود🤡 ...

وااای😂😂😂😂حالا چقد فکر کردم

چه سوالای چرت و پرتی هم قراره بپرسیطرفتونو محدود میکنید یا نه؟اونم میگه نه قربان🤡 محدودیت کجا بود🤡 ...

سلام سلامم

چطوری الهام جان خوبی خواهر؟

+ شما محدود گرید؟- خیر قربان😂

🦋✨