2777
2789
عنوان

میشه چندتا اسم پسر قشنگ بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سامیار ساروین آروین آرسین آرتین سانیار الیار ایلیا بردیا آرتا آریا آرکان سامین آیهان دیاکو کارن کیان

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

چی بگممن الان باردارم، بچه م دختره از هیچ اسمی خوشم نمیاد همینطور مونده

مهوا دلماه مهلا رستا  خوبه ک اسم دختر بهترهههه من اگ دختربودمیخاستم بزارم پناه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهوا دلماه مهلا رستا خوبه ک اسم دختر بهترهههه من اگ دختربودمیخاستم بزارم پناه

متاسفانه از هیچ کدوم این اسما خوشم نمیاد 🤦🏼‍♀️ یه اسمی هم من خوشم بیاد شوهرم خوشش نمیاد 

همینطوری موندم

متاسفانه از هیچ کدوم این اسما خوشم نمیاد 🤦🏼‍♀️ یه اسمی هم من خوشم بیاد شوهرم خوشش نمیاد همینطوری م ...

مشکل ماهم همینه . کاش ماه ۷ بارداری بودم وقت داشتم برا انتخاب اسم ولی من چندروز دیگ زایمان میکنم😞

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مشکل ماهم همینه . کاش ماه ۷ بارداری بودم وقت داشتم برا انتخاب اسم ولی من چندروز دیگ زایمان میکنم😞

فرقی نمیکنه ک

من الان ۶ ماهمه ولی کل سایت هارو زیر و کردم هیچ اسمی پیدا نکردم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ باید از خودم اسم بسازم😅

فرقی نمیکنه کمن الان ۶ ماهمه ولی کل سایت هارو زیر و کردم هیچ اسمی پیدا نکردم🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ با ...

😂😂😂دختر راحتتره باز اسماشون قشنگه ولی پسررر🤕 بعصی وقت میگم کاش قدیم بود یه محمد و رضا و علی میزاشتم بهتربوددد

1
5
10
15
20
25
30
35
40