2777
2789
عنوان

میشه چندتا اسم پسر قشنگ بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 48 پست
سخت ترین کاره دنیا انتخاب اسم پسره

دقیقا ما هرشب میشینیم کلی اسم می نویسیم ک شاید یکیش انتخاب کنیم . من قبول میکنم همسرم میگه نه یا خانواده ها . یااونا ی اسم میزارن من خوشم نمیاد .موندم دیگ چیکارررکنم مغزم دیگ کارنمیکنه

فقط 2 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همکلاسی پسرم اسمش قاسم بک بود..گفتم حتمن تو مدرسه این اسم رو روش گذاشتن..گفت نه بابا تو شناسنامه قاسم بک هست...پیگیر شدم نگو پدر پدربزرگش قاسم بک بوده...حالا پدر بزرگش گفته یا اسمش میزارین قاسم بک یا قطع رابطه

دقیقا ما هرشب میشینیم کلی اسم می نویسیم ک شاید یکیش انتخاب کنیم . من قبول میکنم همسرم میگه نه یا خان ...

تو گوگل سرچ کن یا پیج هارو چک کن بعد ۱۰ تا انتخاب کن از بین اونا بذار 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی