2777
2789
عنوان

شوهرم رابطه میخواد

371 بازدید | 23 پست

عقدیم با هم دوماه دیگه عروسیمونه دوماه دیگه یکسال میشه که نامزدیم ما رسم دستمال داریم برا همین میگه دیگه نمیتونم صبر کنم بیا از عقب رابطه داشته باشیم در حالیکه منم نمیتونم قبل از عروسی رابطه داشته باشم میدونم بعدش حالم بد میشه افسرده میشم دوس دارم رابطه بعد از عروسی باشه الانم دوباره مطرحش کرد گفتم تا عروسیمون صبر کن بیاید تروخدا بگید چجوری بهش بگم که ناراحت نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر کسی ی جوریه. باید نیاز همسرتو تامین کنی اونم این دوره که دخترا با همه مدل لباس ریختن تو خیابون. عروسیتون جلو بندازین اگه واقعا خودت سختته. ولی خب من هشت ماه بعد عقد که تقریبا همسرمو شناختم باهاش رابطه داشتم برام مهم نبود که حتما عروسی کنیم

فقط کافیه بگی که:

عزیزم من موافق اون کار نیستم و رضایت ندارم ، و کلی هم برام عوارض داره.و اگر خیلی عاشقم باشی فکر نکنم دلت بخواد من اذیت بشم به هر نحوی 

پس چند ماه دیگه صبر کن مثل این چند سالی که صبر کردی ،انشالله به بهترین نحو جبران میشه برات😂🚶🏻‍♀️

🦋✨