2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون محدودتون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2579 بازدید | 188 پست
آره عزیزم دقیقامثل همسرشماس تازه ی کم سختگیرتر مثلا خونه خواهربرادراخودشم نمیذاره برم.....خودشم مدام ...

این ب من میگه حق نداری هیچ جا بری فقط برو خونه مامانم یا خواهرم منم ن ک خیلی از اون عقده ایای عقب مونده خوشم میاد از قصد نمیرم

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ب من میگه حق نداری هیچ جا بری فقط برو خونه مامانم یا خواهرم منم ن ک خیلی از اون عقده ایای عقب مو ...

مادرشوهرم پیش خودمون زندگی میکنه،خونه خواهراشم چون حتی دوس نداره ب شوهراشون سلام کنم میگه نرو

مادرشوهرم پیش خودمون زندگی میکنه،خونه خواهراشم چون حتی دوس نداره ب شوهراشون سلام کنم میگه نرو

الهی😔

این دیگه حتی از ماله منم بدتره 

واقعا ماها هیچ چاره ای نداریم زندگیمون تباه شد

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

سلام عزیزم من تو پست قبلیت بهت نظر داده بودم ببخش اینو میگم ولی کاش مجرد میموندی تا این همه اذیت نبودی ادم مججرد باشه بهتر از یه ازدواج اشتباهه حواست باشه بچه دار نشی 

سلام عزیزم من تو پست قبلیت بهت نظر داده بودم ببخش اینو میگم ولی کاش مجرد میموندی تا این همه اذیت نبو ...

سلام عزیزم

بچه ک اصلا ولی این ازدواجی‌ک میگی همه چیزش اوکی بود تا وقتی ک رسمی شدیم شروع کرد ب محدودیتای الکی

دارم تلاش میکنم از ریشه درستش کنم

دقیقا دقیقا دقیقا زندگی منو گفتی،حتی نمیدونه تو نی نی سایتم،فضای مجازی اعم از واتساپ تلگرام ووووممنوعه،هرگز پیش دعانویس نمی‌رم وقتی خودم میتونم از خدا بخام چرا دنبال خرافات برم،حتما سرنوشتم همینه هر چند کنار اومدن برام خیلی سخت بوده و هست،خانواده عنترش هم مثل خودش

دقیقا دقیقا دقیقا زندگی منو گفتی،حتی نمیدونه تو نی نی سایتم،فضای مجازی اعم از واتساپ تلگرام ووووممنو ...

من اصلا تا چند وقت پیش ب دعا نویس اعتقادی نداشتم همرو مسخره میکردم ک میرن پیش دعا نویس یهو انقد بهم فشار اومد ک دیگه زده ب سرم حتمن امتحانش کنم 

خانوادشو نگم برات🤦🏻‍♀️ واااایییییییی💔💔

واسه منم داشت فضای مجازی رو ممنوع میکرد ک اینستا رو پاک کن و اینا جلوش وایسادم

من اصلا تا چند وقت پیش ب دعا نویس اعتقادی نداشتم همرو مسخره میکردم ک میرن پیش دعا نویس یهو انقد بهم ...

باز تو تونستی جلوش وایسی ولی من حتی اجازه اینم ندارم😔خیلی آدم خوبیه از همه نظر ولی من ازش بریدم ولی مجبورم زندگی کنم،بهر حال هرکس تو زندگیش ی مشکلی داره شاید تقدیرمون همینه و خواست خدا،من جلوش اصلا با تلفن صحبت نمیکنم،اصلااااا گوشی دستم نمی‌گیرم خیلی رعایت میکنم 

باز تو تونستی جلوش وایسی ولی من حتی اجازه اینم ندارم😔خیلی آدم خوبیه از همه نظر ولی من ازش بریدم ولی ...

چند سالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟

۲۹سالمه،۱۴ساله عروسی کردم،توچی؟؟؟

وای ۱۴ سال چطوری طاقت اوردی😭😭😭

بچه ام داری؟؟

من یک سال و نیمه عروسی کردم ۲۱ سالمه