2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

#یبوست

#مدفوع

#دفعات مدفوع

...سلام آقای دکتر. طوریه شکم بچه ۱۵ ماهه چهار روز یبار کار کنه؟اصلا هم سفت نیست

دکتر توکلی متخصص نوزادان، کودکان و نوجوانان:

سلام اگر نرم باشد و خمیری و مشکلی مانند بی قراری، گریه، ناله، دلدرد، تب، سرفه، نگه داشتن ادرار،  نداشته باشد و افزایش وزن مناسب باشد طوری نیست

یا مهدی ادرکنی:

سلام آقای دکتر دختر من ۴ ماهشه ۷روز هست شکمش کار نکرده چکار کنم؟

عدم #دفع بیش از ۳ روز را دکتر باید حتما ببینه. باید دوبار تو این مدت ۷ روز دکتر دیده باشدشون و معاینه کرده باشد به شرط طبیعی بودن معاینات اشکالی ندارد مگر مدفوعش سفت باشد که این #یبوست است و نیاز به درمان و پیگیری زیاد دارد.‌اما دفع چند روز یکبار به تنهایی طوری نیست. البته به شرط معاینات نرمال.

👆👆سلام آقای دکتر من پسرم ۱ سال ۲ ماهشه #یبوست شدید میگیره طوری که وقتی میخواد دفع کنه خیلی گریه میکنه درد میگیره بعد بهش مربا گل  و اینا بهش میدم سه ۲ سه روز خوبه دوباره به همین حالت بر میگرده ممنونم اگر جواب سوالم را بدهید

سلام باید معاینه و بررسی بشود در صورت فقدان‌مشکل خاصی اول باید تغذیه  اصلاح بشود یعنی تمام تنقلات چون کیک و بیسکوییت و پفک و نوشابه و نوشمک و ... حدف شود و سبزیها و میوه ها خیلی بیشتر بشود و آب هم بیشتر بخورد

دوست عزیز، برای کودک ۵ ماهه، یبوست معمولاً با تغذیه و عادات روده‌ای خودش تنظیم می‌شه و نیاز به درمان سنگین نداره، مگر اینکه شدید باشه یا با علائم هشدار (خون در مدفوع، استفراغ، کاهش وزن) همراه باشه.

اگر شیر مادر می‌دهید: بیشتر دفعات شیردهی، کمی ماساژ شکم آرام و خم و راست کردن پاهای نوزاد مثل دوچرخه باعث تحریک روده می‌شه.

• اگر شیر خشک می‌خوره: ممکنه نوع شیر یا غلظتش باعث یبوست شده باشه، تغییر برند یا رقیق کردن کمی می‌تونه کمک‌کنه.
  • خاکشیر یا سایر داروهای گیاهی برای زیر ۶ ماه توصیه نمی‌شن؛ احتمال ایجاد حساسیت یا اختلال الکترولیت هست.

💡 : بهترین کار، صبر همراه با مراقبت، ماساژ ملایم، تغییر کمی در شیردهی و پیگیری با پزشک هست. اگر مدفوع نوزاد بیش از ۴–۵ روز سفت و سخت بمونه، یا خون ببینه، حتماً با پزشک اطفال تماس بگیر....لصا در صورت مفید بودن کانال من و در یوتیوب دنبال کنید  (doctorkoodakshoma)  

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1