2777
2789
عنوان

دوست دارم یه دختر داشته باشم اسمشو بذارم ترمه بعد براش بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 31 پست
عنتر آقام برا پسرهامون میخونه...مخصوصن وقتی میریم مسافرت یا دلش گرفته

چی؟منظورت شوهرته؟😁

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

اونوقت نمیگه منو روی کی میپوشونی؟

بابا اون ترمه پارچه اس...وقتی کنار اطلس میاد یعنی لباسی که جنسش از ترمه اس

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره...محلی میخونه یا عارفانه...اباصالح التماس دعا هرکجا هستی یاد ماهم باش.‌نجف هستی..کربلاست.‌سامرا ...

منم خیلی آهنگ میخونم...مخصوصا برای خواهر زاده هام..از بچگی شون با آهنگ میخوابوندمشون....یا اگه بخوام بهشون یه چیزی بگم با اهنگ میگم....مثلا وقتی یکیشون گریه میکنه برای اینکه آرومش کنم.این آهنگو میخونم...تو نیلی چشات خیسه...آدم میترسه بنویسه...میترسه پاش به دل واشه....آدم بی خود خاطر خواه شه....

بعد با شوخی و خنده میگم باز نیلی چشاتو خیس کردی....؟

اونم میخنده و آروم میشه

یکی از فامیلامون اسم بچش ترمه بود بعد مادربزرگش بهش میگفت تلمبه

ترمه کجا تلمبه کجا...

من اسم دخترم و میزارم بهار بعد براش میخونم

بهار بهار چه اسم آشنایی صدات میاد اما خودت کجایی....

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اسمش بزار خاتون هم خیلی با کلاس هم براش بخونخاتون چشم عسلی تصدق نگات بشم

خاتون خیلی قدیمیه به نظرم..بعد خوش آهنگ نیست...

البته حنا هم خوبه...براش بخونم حنا حنا خانم حنا..چه اسمیه اسم شما...ناز آهنگ بهارهههههههه

منم خیلی آهنگ میخونم...مخصوصا برای خواهر زاده هام..از بچگی شون با آهنگ میخوابوندمشون....یا اگه بخوام ...

همیشه برام سواله تو نیلی چشات خیسه یعنی چی

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
خاتون خیلی قدیمیه به نظرم..بعد خوش آهنگ نیست...البته حنا هم خوبه...براش بخونم حنا حنا خانم حنا..چه ا ...

حنا هم خوبه

میگن

عروس حنا می‌بنده

به دست و پا می‌بنده

اگر حنا نباشه دل به خدا می‌بنده 

همیشه برام سواله تو نیلی چشات خیسه یعنی چی

منظورش همون سفیدی چشمه...که البته سفید نیست بلکه یه آبی کم رنگیه...یعنی گریه کردی نیلی چشمت خیس شده