2777
2789

باز هی میاد خسته شدم از تمیز کردن  وسایل  اینور اونور کردنشون بنظرتون تله بزارم یا چسب چند تا بزارم کجا های  خونه بزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خونتون ویلاییه؟ 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

یه دارو هست برا موش مثل چای کیسه ای هست موش رو فراری میده

خارجیه فک کنم ایتالیایی

شوهرم همیشه برا مادرش که خونش روستایی می‌خره

خوبیش اینه که دیگه موش رو نمیبینی 

چون بوش اونو گیج می‌کنه و می‌ره که رفت

چسب 

توی چسبم بادوم بسوزون بذار و پنیر زود گیر میفتن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

زنگ بزن شهرداری و مطرح کن. سم موش میان بهت میدن. البته بچه کوچیک نباید داشته باشی

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

چند تا کوچه بالاتر ماهم موش بود اطراف سطل اشغالیه هستن زنگ زدم ۱۳۷ گفتم اقا اینجا موش هستواندازه گربه خواهشادبیانوسم پاشی کنین الان چند وقته نیستن اطداف خونه و سطل زبالهدها رو باید سم پاشی کنید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا