2777
2789
عنوان

به نظرتون ارزش ادامه دادن داره

79 بازدید | 7 پست

پزشکی روزانه شیراز بخونید ارزش ادامه دادن داره؟

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

پزشکی ها

آره دیگه...ارزش داره؟

حس می کنم به مرز افسردگی رسیدم

کارگاه های گرامی همون طور که خیلی ها درجریان هستن کاربری های جدید یه مدت نظرات و تاپیک هاشون با عنوان مطلب شما به زودی منتشر میشه مواجه میشد و یه مدتی هست درست شده از کاربری دختر عموم با kimia7983 استفاده کردم همون لحظه هم تاپیک زدم که یکی هستن و...اونجا هم حتی دختر عموم نوشت دو تا کاربری استفاده می کنن.طبیعی هست که تاپیک ها مشابه بشه برخیشون و اشتباه گرفته بشه...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من موندم هوشبری و اتاق عمل یا پرستاری رو امسال بزنم یا اینکه پشت کنکور بمونم دلت خوشه

من حالم بده...می دونم

مغزم نابود شده همه میگن باید می رفتی دندون و...درحالی که من حالم ازش بهم می خوره دختر عموم دندون تموم کرده میگه بدبخت تو هم تخصص می خونی درآمد داری دندون که کلی هم بیماری مفصلی میگیری نهایتا تا ۱۵ سال عمر مفید داره

نمی دونم انقدر دندون دندون کردن حالم بد شده

من حالم بده...می دونممغزم نابود شده همه میگن باید می رفتی دندون و...درحالی که من حالم ازش بهم می خور ...

خب دندون بیشتر در میاری اوایلش و زودبازده تره نسبت به پزشکی ولی بنظرم حوصله سر بره

من پزشکی نمیخونم ولی خب چون دانشجوام و توی دوران تحصیل دچار این افسردگی شدم، راهکارهامو بهت میگم شاید موثر بود برات.

اول اینکه واقعا از تراپیست یا روانپزشک کمک بگیر خیلی سریع تر میشه روند خوب شدنت، کنارش ورزش و دیدن ولاگ های درسی و چیزایی که کلا بهت انگیزه بده میتونه کم کم خوبت کنه در کنارش هرکی خواست به رشته ات توهین کنه علنا نادیده اش بگیر نذار روی روحیه ات تاثیر بذاره هرچی کمتر پای حرفاشون بشینی بهتره. بیشتر سعی کن با هم رشته ای های خودت یا کسایی که مثل خودت راه تحصیلشون طولانیه در ارتباط باشی تا سختیاش برات متعادل تر بشه‌‌. منم رشته ام راهش طولانیه و از همین روش ها تلاش میکنم که اوکی باشم

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫