2777
2789
عنوان

عیدی چی میگیرین..... 😍😍😍😍

487 بازدید | 45 پست

خانما رسمتون چیه ؟

عیدی چی میگیرین ازفامیل؟ 

نقدی یا....

باتچکر

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول🤕

تو رو دوستت دارم با اینکه حسی ندیدم از سمت تو یکبار لابد دوستت دارم که الان قفل صفحم تصویره چشاته ...من تموم دلخوشیم صدای خنده هات بود منو نفهمیدی ❤️‍🩹 https://abzarek.ir/service-p/msg/2298914من همونم که یه عمره دلش تنگ میشه واسه ی تو  ✨️من همونم که تو نیستی با همه قهره و زهره یه برج ✨️ _پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

پارسال که نامزد بودیم عیدی گرفتیم

امسال باید همه رو پس بدیم😭😭

قشنگ از دماغمون در میاد😑 

نترسم که با دیگری "خـو" کنی                                     تــو با من چه کردی که با " او" کنی... 🙂💔

فقط بابام ی ماهدمونده به عید واسه من و خواهرم عیدی میاره هر سال

من هر روز وقتی چشامو باز میکنمو پسرمو میبینم.میگم خدایا شکرت بابت این سوپرایز قشنگت.خدایا دامن همه ی منتظرارو با این سوپرایزت سبز کن.میشه واسه سلامتی پسرم صلوات بفرستید💚💙💛🧡❤💜

والا فامیلای خودم  همیشه نقدی کار میکنم ماشالله همیشه لارجاا ولی خانواده شوهرم مشکل دارن کلا عقب افتاده پارسال ک بهم ن کادو عروسی دادن نه عیدی .....  خلاصه ک هم چنان خانواده مادری پول و خانواده همسر مث گوسفند 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

من بابامو  عموم  عیدی میدن ب خودم   بقیه  فقط ب دخترم  میدن    همه  هم   نقدی  ...  ولی من برای مامانمو داداشمو بابام  لباس  خریدم 

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟
سلام، فورد موستونگ، 😂

Wow 

چه باکلاس 

وضع مالیم خرابه😂😂😂

منتظرم ببینم کی میخواد عیدی بده 

اقتصاد همه ضعیفه 

خخخخ

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه....