2777
2789
عنوان

بنظرتون این قارچه یا لک پیسی

92 بازدید | 13 پست

من تو ناحیه تناسلیم نقطه های ریز سفید در اومده که اون قسمتایی که محل رویش مو هست نقطه های ریز سفید شدن 

البته نه کلش ولی بیشتر قسمتایی که محل رویش مو هست نقطه سفید شدع 

حدود دو سه سالی میشه فکر کنم 

بعد روی انگشتم هم حدود دوساله مثل یه جای سوختگی سفید شده ولی مطمئنم جای سوختگی نیست

نوبت دکتر گرفتم ولی روم نمیشه اون ناحیه رو بگم و فقط می‌خوام انگشتم رو بگم چون دکتر زن نبود و دکتر مرد نوبت گرفتم 

بنظرتون اگه همین انگشتم رو بگم کافیه؟

آخه خودم حس میکنم شاید اون ناحیه بخاطر همون موها باشه و یا شاید قارچ باشه بنظرتون قارچ هست یا پیسی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بگو حتما اگه قارچ باشه با شامپو ضد قارچ از بین میرهاینکه دوساله گذشته احتمالا لک پیسی اصلا نترس چ ...

خب اگه بگم یه به وقت نگه باید معاینه کنم 

خدا کنه پیسی نباشه دارم میمیرم از استرس 

پیسی نیس گلم ی بار عکس گزاشتی اولا بهش نمیومد پیسی باشه دوما اندازه یه نخود هم نبود وسعتش

آخه چون تو قسمت ناحیه تناسلیم هم نقطه های سفید هست بخاطر همون میترسم اگه همون انگشتم بود باز جای نگرانی نداشت

پیسی نیس گلم ی بار عکس گزاشتی اولا بهش نمیومد پیسی باشه دوما اندازه یه نخود هم نبود وسعتش

بنظرت اگه پیسی بود لکش بزرگ تر بود و زودتر همه جا پخش میشد ؟

دارم میمیرم از استرس 

خدا کنه آخه دو ساله گذشته و خوب نشده میترسم پیسی باشه

نه عزیزم   ممکنه جای زخم بچگی باشه   من ی دونه رو زانوم دارم        ی بارم ی خال کوچیک لیزر کردم جاش مث مال تو کوچولو کمی سفیدتره     ولی اینا جای زخمه و هیچوقت نمیره فقط کمی سفیدتره  پیسی نیست

آخه چون تو قسمت ناحیه تناسلیم هم نقطه های سفید هست بخاطر همون میترسم اگه همون انگشتم بود باز جای نگر ...

اونم ممکنه شیو کردی  زخم شده جاش مونده

اینقد استرس نداشته باش     اتفاقا استرس با خودش هزارتا درد و مرض میاره

بعدم میگن از هرچی بترسی سرت میاد   اگ بترسی از پیسی سیگنال ب دنیا میدی و سرت میاد  دیگه خوددانی