2777
2789
عنوان

کمبود اعتماد بنفس پیدا کردم

48 بازدید | 0 پست

یه چندوقتیه نسبت  کمبود اعتماد بنفس پیدا کردم نسبت به صورتم مثلا یه فیلم تو ماشین از خودم گرفته بودم بعد دیدم وقتی میخندم خیلی لب بالام باریک میشه باریک که فقط یه خط ازش میمونه (درصورتی که اونقداهم باریک نیست)دیگه خیلی عمیق بخندمم لثمم یه کوچولو مشخص میشه یا مثلا چند وقت پیش عینکم سکشته بود یه جدید سفارش داده بودم هنوز اماده نبود بعد بدون عینک خودمو میدیدم میگفتم وای من یه روز عینک نزنم دماغمم باید عمل کنم یا مثلا وقتایی که متوجه باریکی لبام موقع خنده میشم میگم برم ژل بزنم لبمو... اصلا دوست دارم کارای زیبایی مث ژل زدن یا عمل کردنو انجام بدم ولی یهو یه فکر مریضی میاد تو ذهنم یا مثلا من ادم چاقی نیستم نرمالم لاغر محسوب میشم یجورایی ولی خیلی لپ دارم خیییلی  بعضی وقتا میگم وای مثلا برم غبغبمو بردارم مخصوصا وقتی فیلمای تو اینستارو میبینم بعد میگم واای نه دوتا میله میکنن تو فکت هی بالا پایین میکنن انگار دارن سرتو میبرم🥲

اصن دوست ندارم کارای زیبایی این چنینی انجام بدم  ولی بعضی وقتا فکرش میاد تو ذهنم مثلا بیشتر دوست دارم از راهای طبیعی چهرمو زیباتر کنم خلاصه چندروزه درگیرم و واقعا احساس زیبا بودن نمیکنم اینجوری نیست که بگم واای چقد زشتم نه مثلا حالت عادی تو اینه چنرمو میبینم اتفاقا دوسشم دارم ولی تو یه عکس و فیلم یا یه حالت خاصی خودمو میبینم احساس بدی پیدا میکنم مثلا تو عکساس دسته جمعی من یه لپم با یه عینک و یه لبای باریک که لبخد زدن