2777
2789
عنوان

ایهال در کودکان پروتئین گاوی

26 بازدید | 3 پست

سلام ۷ روزه که بچم اسهال داره یک سالشه

دکتر بردم او ار اس داد، سرم و استامینوفن و قطره پدی لاکت 

اوایل ۱۵ بار در روز دفع داشت ولی به شدت به داروها حساسیت نشون داد و تمام دور مقعد و رانش قرمز شد(میشناسم که حساسیتشه به خاطر سوختگی اسهالش نبود ) استامینوفن و پدی لاکت رو قطع کردم حساسیت بهتر شد ولی همچنان این سه روزه که ۸ بار در روز اسهاله داره لاغر میشه ولی خداروشکر فعلا بی حال نیست تب هم فقط دو روز اول داشت

غذا سیب زمینی پخته، برنج و هویچ ، آب فراوان بهش میدم ، نبات سوخته هم براش درست کردم ،سنجد و سیب هم میدم ولی این اسهالش بعد ۷ روز همچنان ادامه داره و کمتر از ۸ بار در روز نمیشه هم خودم خسته شدم هم بچم گناه داره 

به نعنا حساسه ، ماست و اینام نمیشه بدم چون حساسیت به پروتئین گاوی داره 

توروخدا چکار کنم ولش کنم که با همین غذا و اینا خوب بشه یا باید بازم ببرم دکتر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ویروس جدید

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.