شوهرم همیشه با من عین یه دشمن رفتار میکنه خدا شاهد این رفتاراشو تو همه جای زندگیم حس کردم همه جا ....تو مهمونی ها بیرون رفتن ها...انقد حاضر جواب و گستاخ و حال بهم زنه ...موقع بحث اصلا یه پاچ پاره است و من واقعا سکوت میکنم نه اینک بترسم حوصله بحث ندارم یعنی اعصابم نمیکشه ب پدر و مادر موقع بحث واقعا بی احترامی میکنه ولی من احساس گناه میکنم ب پدر و مادرش چیزی بگم چون زندگی ما به خودمون ارتباط داره اون بنده خدا ها که تو زندگی ما نیستن ...واقعا حالم خراب و واقعا تحمل این رفتارا زجرم میده ....بخدا احدواحد قسم هر زن دیگه ای جای من بود ثانیه ای با این حیوان زنذگی نمیکرد و من بازهم دارم با حماقت ادامه میدم
عشق یعنی جای نفرین با دعا یادش کنی ....خانه اش آباد دلداری که یارش را فروخت
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای کاش خدا ب راه راست هدایتشونکنه نمیدونم چرا فکر میکنن ما ببازیم اونا برنده شدن همسر منم عصبی و بداخلاقه دنبال ایراد گرفتنه اصلا اینکه ببینه منو ناراحت کرده خیلی حس خوبی بهش میده😔💔